Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κουτσουρεμένος για το θαύμα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου

Γ΄ Εθνική
24 Φεβρουαρίου 2017 / 18:14
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Εκ των πραγμάτων μια αναμέτρηση για τον νεοφώτιστο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία Αστέρα Πετριτή, κόντρα στον έμπειρο και ιστορικό Ολυμπιακό Βόλου, είναι πάρα πολύ δύσκολη, όταν μάλιστα η ομάδα της Μαγνησίας κυνηγάει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Β΄ Εθνική.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αλλά οι πάρα πολλές απουσίες κάνουν ακόμα δυσκολότερο το έργο της κερκυραϊκής ομάδας, που λογικά θα κατέβει με σύνθεση ανάγκης, αφού τουλάχιστον δεν θα μπορεί να υπολογίζει έξι ποδοσφαιριστές ο Γιάννης Χονδρογιάννης. Δεδομένου δε ότι υπάρχει απειρία και άγχος λόγω της δύσκολης βαθμολογικής θέσης του Αστέρα, τα πράγματα γίνονται ακόμα δυσκολότερα. 
Ο τεχνικός της ομάδας προσπάθησε όλη τη βδομάδα, εκτός από αγωνιστικά να προετοιμάσει και ψυχολογικά την ομάδα, αφού είναι ένα ματς που αν χάσει ο Αστέρας κανείς δεν θα πει κάτι στους παίκτες,  θα θεωρηθεί μια φυσιολογική ήττα. Αν όμως πάρει αποτέλεσμα τότε θα λέμε για τεράστια επιτυχία, στο ματς που είναι εξ αναβολής για την 16 αγωνιστική του πρωταθλήματος. 
Η μεγάλη απώλεια για το ματς της Κυριακής 26/2 είναι τόσο ο τερματοφύλακας Γιάννης Ριγανάς που διανύει εκπληκτική φόρμα, όσο και ο Αλέξης Πάγκαλης που είναι ο στυλοβάτης της άμυνας, λόγω τιμωρίας ο πρώτος λόγω τραυματισμού ο δεύτερος.  Όμως θα λείψουν ακόμα οι Τσιάβος, Γεωργοπάλης, Μπαμιόγλου, Γαρδικιώτης και γίνεται αντιληπτό ότι θα είναι όντως «κουτσουρεμένος» σε αυτό το ματς ο Αστέρας. Να σημειώσουμε ότι οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντίπαλες στο Βόλο στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 3-1.
Το ματς που θα γίνει την Κυριακή 26/2 θα ξεκινήσει στις 15:00 στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι και διαιτητής ορίστηκε ο Καστοριανός Φ. Φωτιάδης με βοηθούς τους Ε. Καραλή και Γ. Πρεσπάρη. 
Το πρόγραμμα της εξ αναβολής αγωνιστικής αρχικά ήταν να διεξαχθεί όλο το Σάββατο, αλλά είχαμε αλλαγές, τρία ματς θα γίνουν Κυριακή. Αναλυτικά, πρόγραμμα και η ως τώρα βαθμολογία:
 
Η 16η αγωνιστική (εξ' αναβολής)
 
Σάββατο 25.2 ώρα 15:00
Διαγόρας - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
Θεσπρωτός - Μαύροι Αετοί 
Πύδνα Κίτρους - Απόλλων Λάρισας
Τηλυκράτης - Αμβρακία Κωστακίων
ΕΑ Ιστιαίας - Πιερικός
Κυριακή 26.2 ώρα 15:00
Αστέρας Πετρίτη - Ολυμπιακός Βόλου
Καραϊσκάκης - Ρήγας Φεραίος
Νίκη Βόλου - Εθνικός Φιλιππιάδας
 
Η βαθμολογία (Σε 19 αγώνες)
 
Απόλλων Λαρ. 45
Ολυμπ. Βόλου 43
Πύδνα Κίτρους 40
Διαγόρας 39
Νίκη Βόλου 39
ΑΕ Καραϊσκάκης 36
Τηλυκράτης 26
Ρήγας Φεραίος 23
Πιερικός 21
Εθν. Φιλιππιάδας 19
Θεσπρωτός 18
Μαύροι Αετοί 17
Ιστιαία 14
Αμβρακία Κωστ. 12
Αστέρας Πετριτή 11
Αχιλλέας Νεοκ. 10
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια