Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οδυσσέας - Ολυμπιάδα για μια θέση στην τετράδα

κύπελλο
21 Φεβρουαρίου 2017 / 18:36

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το 2ο ματς της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΚ ανάμεσα στον Οδυσσέα Αυλιωτών και την Ολυμπιάδα Καρουσάδων, θα γίνει Τετάρτη στους Αυλιώτες και θα αρχίσει στις 15:30.

Το ματς αυτό έχει αναβληθεί λόγω της έφεσης που έκανε η Ολυμπιάδα στην απόφαση μηδενισμού της από της ΕΠΣΚ, επειδή δεν υπήρχε στην ώρα του γιατρός στο πρώτο ματς που είχε οριστεί στις 21/12/2017. Η ΕΠΟ δεν άλλαξε την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΚ και έτσι γίνεται πλέον ο επαναληπτικός. Με βάση τον μηδενισμό της Ολυμπιάδας, θεωρείτε ότι το πρώτο ματς τελείωσε με 3-0 υπέρ του Οδυσσέα και έτσι το ματς στους Αυλιώτες θα είναι δύσκολο για την ομάδα των Καρουσάδων. Θα πρέπει να κερδίσει με τέσσερα γκολ διαφορά, ή με τρία αλλά το σκορ να είναι πάνω από το 3-0, δηλαδή 4-1, 5-2 κλπ αφού μετράει το εκτός έδρας γκολ. 
Οι δυο ομάδες πάντα βάζουν προτεραιότητα το πρωτάθλημα, ο Οδυσσέας καίγεται για να μπορέσει να συγκεντρώσει βαθμούς και να μείνει στην κατηγορία και κανείς δεν ξέρει αν ρισκάρει να παίξει πλήρης στο ματς της Τετάρτης ή να παίξει με αρκετούς «αναπληρωματικούς», γιατί το Σάββατο έχει ματς με τον Κάβο και παίζει μια κατηγορία. Σίγουρα σκέφτεται κυρίως το Σαββατιάτικο παιγνίδι και λιγότερο αυτό του κυπέλλου.
Από την άλλη η Ολυμπιάδα πεισμωμένη με την «άδικη» όπως θεωρεί απόφαση του μηδενισμού της και θα τα δώσει όλα να κάνει την μεγάλη ανατροπή, χωρίς βέβαια να έχει κάτι να μοιράσει με τον Οδυσσέα, που δεν είχε καμιά ανάμειξη στη μηδενισμό της. Θεωρητικά όλα γίνονται και η ομάδα των Καρουσάδων θα πάει να κυνηγήσει την πρόκριση που είναι δύσκολη, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί για το πρωτάθλημα φέτος και η Ολυμπιάδα είχε κερδίσει με 4-2.
Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, όποια ομάδα και να προκριθεί στα ημιτελικά, θα βρει απέναντί της την ΑΕ Λευκίμμης η οποία είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου, μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες που είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Λογικά η ΕΠΣΚ θα ορίσει τον πρώτο αγώνα της νικήτριας του ζευγαριού Οδυσσέα-Ολυμπιάδας την ερχόμενη Τετάρτη, όπου είναι ορισμένος και ο 2ος αγώνας των ημιτελικών ανάμεσα σε Κ20 ΑΟΚΚ και Αχιλλέα Νυμφών. Η ΕΔ της ΕΠΣΚ όρισε διαιτητή του παιγνιδιού τον Ν. Καββαδία με βοηθούς τους Ίσερη, Γαστεράτο.