Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρασκευή 10/2 η κλήρωση κυπέλλου της ΕΠΣΚ

ΕΠΣΚ
09 Φεβρουαρίου 2017 / 19:28
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με μια μεγάλη εκκρεμότητα, η Ένωση όρισε την κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Παρασκευή 10/2 στις 7μ.μ. στα γραφεία της.

Η εκκρεμότητα έχει όνομα και λέγεται Οδυσσέας ή Ολυμπιάδα, αφού δεν υπάρχει κάποια από τις δυο ομάδες που να έχει προκριθεί. Ως γνωστόν στο πρώτο ματς που ήταν να γίνει 23/12/2016 δεν βρέθηκε ο γιατρός στην καθορισμένη ώρα στο γήπεδο, ο διαιτητής έκλεισε το φύλλο αγώνος και η Ένωση «σιωπηλά» τιμώρησε την Ολυμπιάδα με μηδενισμό (ποτέ δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση), που σημαίνει ότι χάνει το ματς με 0-3, με τον Οδυσσέα να έχει πλεονέκτημα, ορίστηκε μετά από αναβολή το επαναληπτικό ματς, αλλά και πάλι υπήρξε αναβολή. Και αυτό γιατί η Ολυμπιάδα κατέφυγε στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ κάνοντας έφεση και ενημέρωσε την Ένωση, που αναγκάστηκε να αναβάλει το ματς, γιατί αν δικαιωθεί η Ολυμπιάδα θα πρέπει να γίνει πρώτα το ματς Ολυμπιάδας-Οδυσσέα και στη συνέχεια η ρεβάνς Οδυσσέας-Ολυμπιάδα. 
Έτσι στην κληρωτίδα θα μπουν οι τρεις ομάδες που έχουν περάσει στην ημιτελική φάση, ΑΕ Λευκίμμης, Αχιλλέας Νυμφών και Κ20 του ΑΟΚΚ, καθώς επίσης και το ζευγάρι Ολυμπιάδας-Οδυσσέα, με όποια ομάδα περάσει να είναι η 4η που θα συνεχίσει. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια