Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δοκιμάζονται δύο Περουβιανοί στον ΑΟΚΚ

ΑΟΚΚ
02 Ιανουαρίου 2017 / 17:47
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Μπορεί το ματς της Τετάρτης 4/1/2017 που θα γίνει στο ΕΑΚ Κέρκυρας και θα αρχίσει στις 15:00 να είναι σε πρώτη προτεραιότητα για όλους στον ΑΟΚ Κέρκυρα, αλλά η έναρξη της μεταγραφικής περιόδου από 2/1 δεν αφήνει ασυγκίνητη την Κέρκυρα.

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Έτσι η όποια ενίσχυση μπορεί να επιλεγεί φαίνεται ότι θα περάσει από «κόσκινο» πρώτα. 
Έχουμε λοιπόν νέα πρόσωπα στις προπονήσεις της Κέρκυρας, καθώς από την Πρωτοχρονιά δοκιμάζονται ο 25χρονος μεσοεπιθετικός  (ανήκει στην Αλιάνσα Λίμα), Οσνάρ Νορόνα, και ο 22χρονος συμπατριώτης, Οσίρο Τακεούτσι, κι εάν πείσουν τον τεχνικό της ομάδας, Μιχάλη Γρηγορίου, θα αποκτηθούν.
Ο Νορόνα ξεκίνησε την καριέρα του από το Κολέχιο Νασιονάλ Ικίτος και το 2011 δόθηκε δανεικός στη Χουάν Αουρίτς. Την επόμενη σεζόν αποκτήθηκε με μεταγραφή και δόθηκε δανεικός στη Χοσέ Γκάλβες. Από το 2015 ανήκε στην Αλιάνσα Λίμα. Έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής στις μικρές ηλικιακά ομάδες  και στην ελπίδων, είναι αριστεροπόδαρος και έχει έφεση στο σκοράρισμα..  
Ο Οσίρο Τακεούτσι είναι γέννημα - θρέμμα της Χουάν Αουρίτς, ενώ δόθηκε δανεικός στη Λεόν ντε Ουάνουκο, είναι δεκάρι θα λέγαμε με πολύ καλή τεχνική και άψογη ντρίπλα, παίζει κυρίως στον άξονα. 
Βέβαια στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας υπάρχουν ονόματα στη λίστα που θα την απασχολήσουν τις επόμενες μέρες, αν και προτεραιότητα πρώτα από όλα έχει το δύσκολο πρόγραμμα και οι υποχρεώσεις του Γενάρη, που περιλαμβάνει πέντε αγώνες τους πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, αρχής γενομένης από Τετάρτη και ακολουθούν τρία εκτός έδρας παιγνίδια,  την ερχόμενη Δευτέρα ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο μετά με Ηρακλή και Ατρόμητο εκτός έδρας και τελευταίο ματς του μήνα εδώ με τον Παναθηναϊκό. Να επισημάνουμε ότι οι τρεις πρώτοι αγώνες είναι για την 1η ,  2η και 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος για τον πρώτο γύρο, αγώνες που είναι εξ αναβολής.      
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια