Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων του 6ου Συστήματος, έκοψε την πίτα της

Ενωση Παλαιών Προσκόπων
03 Φεβρουαρίου 2023 / 22:58
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Τυχερή της βραδιάς για το φλουρί η Τζουλιέττα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε ένα όμορφο κλίμα παρέα με μέλη, φίλους και αδελφούς  την Πέμπτη  2-2-2023, η Ένωση Παλαιών Προσκόπων του 6ου Συστήματος Προσκόπων Κέρκυρας, έκοψε την πίτα της στον υπέροχο και φιλόξενο χώρο του εντευκτηρίου της Αναγνωστικής Εταιρείας Κέρκυρας.





Η Ομάδα Συντονισμού της Ένωσης φρόντισε για ακόμη μια φορά να προετοιμαστούν όλα άψογα και να δημιουργηθεί ένα ζεστό προσκοπικό κλίμα με σημείο αναφοράς το σκοπό και το ρόλο του προσκοπισμού στη ζωή μας.
Η Διεύθυνση του εστιατορίου με τη σειρά της φρόντισε για ένα άψογο σέρβις ,και μας προσέφερε πιάτα ξεχωριστών γεύσεων και την υπέροχη πίτα μας που επιμελήθηκαν οι ίδιοι.



Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για όλους που ήρθε να προσθέσει άλλη μια πετυχημένη δράση στην ιστορία της Ένωσης.
Ο Αρχηγός Αντώνης Πάσχος σε μια σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στον απολογισμό δράσεων μας για το χρόνο που πέρασε και ανακοίνωσε τις επόμενες δράσεις μας για το τρέχων προσκοπικό έτος.


Χαιρετισμό απεύθυναν ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Κέρκυρας, Ζακύνθου-Κεφαλληνίας +Γεώργιος Αλτουβάς , ο π.Σπυρίδων Καρύδης ,ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κερκύρας και Παξών Νεκτάριου, που από κοινού ευλόγησαν την πίτα μας.

Επίσης χαιρετισμό απεύθυναν ο αναπληρωτής Π.Ε Συμεών Σουρβίνος , η Έφορος Παλαιών Προσκόπων της Π.Ε. Κέρκυρας Αντιγόνη Χειρδάρη , η Πρόεδρος της Ε.Κ.Σ. της Π.Ε. Κέρκυρας Αρίστα Μαλάμου, ο Αρχηγός της αδελφής Ένωσης του 1ου Συστήματος Προσκόπων Κερκύρας Νικόλαος Μπολέτσης και ο Αρχηγός του Συστήματος μας Γιώργος Μούρτζος.


Τυχερή της βραδιάς για το φλουρί η Τζουλιέττα .............

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.