Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Κολλάνε» οι υποψηφιότητες για τον Δήμο Κεντρ. Κέρκυρας στον ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ
08 Δεκεμβρίου 2022 / 11:52
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Η συνάντηση των τριών που έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να ηγηθούν ψηφοδελτίου έγινε την Τρίτη, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε αναζήτηση διαδικασίας για την επιλογή του επικεφαλής ψηφοδελτίου στον κεντρικό Δήμο, εξακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνάντηση των τριών που έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να ηγηθούν ψηφοδελτίου, Γαβαλά, Καρύδη και Μιχαλά, έγινε την Τρίτη, μια μέρα την συνεδρίαση της Νομαρχιακής, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Και οι τρεις εμμένουν στην απόφασή τους. Κανείς τους δεν υποχωρεί. Πρότειναν μάλιστα διάφορες διαδικαστικές μεθόδους, πλέον της δημοσκόπησης, που θα γίνει για να «μετρηθούν» αυτοί και άλλοι υποψήφιοι του κόμματος για τις βουλευτικές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πρότειναν εσωτερικές εκλογές με την συμμετοχή των περίπου 800 μελών της Οργάνωσης στο νησί, ίσως μια ή περισσότερες συνελεύσεις κατά τόπους των μελών, με κάλπη. Οι προτάσεις παραμένουν στη διάθεση της ηγεσίας σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικώς ανακοινώθηκε πως οι διαδικασίες επιλογής θα ολοκληρωθούν μέσα στον Δεκέμβριο ώστε νωρίς, με το νέο έτος, να μπορεί να υπάρξουν ανακοινώσεις.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.