Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αποχώρησε από την «Εκκίνηση» ο Μάριος Μαγιολαδίτης

Εκκίνηση
08 Δεκεμβρίου 2022 / 10:09

Η συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή για εκπαιδευτικό ζήτημα, έδωσε πολιτική "λαβή" για κριτική

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εκτός παράταξης θέτει εαυτόν ο Μάριος Μαγιολαδίτης, πρώην δημοτικός σύμβουλος της "Εκκίνησης". Αιτία της αποχώρησης, όπως αναφέρει, είναι ότι η συνεργασία του με τη δημοτική αρχή για εκπαιδευτικό ζήτημα, χρησιμοποιήθηκε για να χτυπηθεί πολιτικά η παράταξη.

Η ανακοίνωσή του:

Στις 15/11/2022 ανακοινώθηκε η συνεργασία μου με τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας για ζητήματα διασύνδεσης με Πανεπιστήμια του Εξωτερικού και την ανάπτυξη της Ρομποτικής στα σχολεία της Κέρκυρας.

Η συγκεκριμένη συνεργασία παρότι δεν έχει πολιτικό περιεχόμενο και είναι αμισθί, έχει χρησιμοποιηθεί από διάφορους κύκλους προκειμένου να χτυπηθεί πολιτικά η ΕΚΚΙΝΗΣΗ την οποία εκπροσώπησα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η προσωπική μου επιλογή να συμβάλλω ώστε να εισαχθεί η Ρομποτική στα σχολεία και να βοηθήσω σε σειρά εκπαιδευτικών δράσεων δεν πρέπει να γίνει το εφαλτήριο πολιτικών επιθέσεων προς την παράταξη, η οποία όλο το προηγούμενο διάστημα είχε οργανωμένο και δομημένο λόγο, σημαντική συμβολή στο Δημοτικό Συμβούλιο με ιδέες και προτάσεις ως αποτέλεσμα συλλογικής επεξεργασίας και δημοκρατικού διαλόγου.

Προκειμένου να διαφυλαχθεί η Δημοτική Παράταξη από τις διαβολές διαφόρων πολιτικών και μη, θέτω εαυτόν εκτός της παράταξης προκειμένου να αφαιρέσω την δυνατότητα στους κακοπροαίρετους να την χτυπήσουν πολιτικά.