Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διαμαρτυρία του ΟΦΑΜ για διαιτησία: «Στο ίδιο έργο Θεατές»

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
29 Nov 2022 / 16:20
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολύ ενωρίς έχουν ξεκινήσει οι διαμαρτυρίες για τη διαιτησία στα τοπικά πρωταθλήματα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολύ ενωρίς έχουν ξεκινήσει οι διαμαρτυρίες για τη διαιτησία στα τοπικά πρωταθλήματα. Αυτή την αγωνιστική ήλθε η σειρά του ΟΦΑΜ να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία του παιγνιδιού του με τον ΑΟ Κέρκυρα και μάλιστα για έναν αξιολογημένο διαιτητή. Δεν είμαστε στο γήπεδο για να πάρουμε θέση, ώστε να κρίνουμε και διαιτητή και ανακοίνωση, αλλά δημοσιεύουμε τη διαμαρτυρία της ομάδας του Αγίου Ματθαίου, η οποία αναφέρετε σε συγκεκριμένα (κατά την άποψή της) διαιτητικά λάθη και αφού δηλώνει ότι υπάρχει βίντεο για όλα τα λάθη του κ. Φίτσα, ζητάει να μην παίζει κανείς με τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών.

 

Η ανακοίνωση – διαμαρτυρία

Στο ίδιο έργο Θεατές

Για άλλη μια φορά είδαμε την ομάδα μας να αδικείται ξεκάθαρα και να μην παίρνει αυτό που της αξίζει στο Γήπεδο με διαιτητή τον κ. Γεώργιο Φίτσα και τους βοηθούς του. Όπως και πέρυσι σε κρίσιμο αγώνα της ομάδος μας στην Γ' Εθνική έτσι και Φέτος έδωσε "ρεσιτάλ διαιτησίας" κλείνοντας τα μάτια σε τουλάχιστον ΠΕΝΤΕ Περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα αρνείται πέναλτι σε σπρώξιμο μέσα στην περιοχή στον Ποδοσφαιριστή μας Τάσο Αρμενιάκο, η βοηθός ακυρώνει λανθασμένα γκολ του ποδοσφαιριστή μας Γιάννη Γωνιάδη ως οφσάιντ, αρνείται δεύτερο πέναλτι πάλι στον Τάσο Αρμενιάκο, κατακυρώνει γκολ για τους Φιλοξενούμενους ενώ προηγείται καθαρό χέρι επιτιθέμενου ποδοσφαιριστή, στην συνέχεια της φάσης αποβάλει τον ποδοσφαιριστή μας Σπύρο Σπίνουλα για διαμαρτυρία ενώ όλο το γήπεδο άκουγε πως έλεγε χέρι, χέρι, χέρι και ενώ η ομάδα μας μειώνει 1-2 στο 90' λεπτό κλείνουν τα μάτια διαιτητής και βοηθός σε νέο χέρι πέναλτι.

Δυστυχώς τα όσα αντιμετώπισε η ομάδα μας στο χθεσινό (σ.σ. Κυριακή) παιχνίδι με τον ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ, αναγκάζουν την διοίκηση να παρεκκλίνει από την πάγια τακτική της να μην διαμαρτύρεται για την διαιτησία και να εκφράσει την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ της για τη διαιτησία του κ. Γιώργου Φίτσα.

Αυτό που γνωρίζεται και οφείλεται να θυμάστε όλοι, είναι ότι ο ΟΦΑΜ είναι ένας ιστορικός σύλλογος με πολυετή παρουσία στις εθνικές κατηγορίες και ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.

Επειδή μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, υπάρχει σχετικό Βίντεο με τις επίμαχες φάσεις.

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια