Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανανέωσε και ο Γιάννης Γωνιάδης στον ΟΦΑΜ

ΟΦΑΜ - ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
10 Ιουνίου 2022 / 15:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεχίζει τις ανανεώσεις ο ΟΦΑΜ και όπως όλα δείχνουν ο βασικός κορμός της ομάδας μένει,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεχίζει τις ανανεώσεις ο ΟΦΑΜ και όπως όλα δείχνουν ο βασικός κορμός της ομάδας μένει, αφού ο καλύτερος επιθετικός των τελευταίων χρόνων του ΟΦΑΜ ο Γιάννης Γωνιάδης ανακοινώθηκε από τον Όμιλο ότι συνεχίζει. Πλέον πέντε βασικοί ποδοσφαιριστές ήδη έχουν ανανεώσει (Σπ. Σπίνουλας, Κ. Γραικός, Β. Ταμπάκου, Α. Χαρβαλιάς, Ι. Γωνιάδης) και περιμένουμε τις επόμενες μέρες να δούμε με ποιους ακόμη από την περσινή ομάδα, θα συνεχίζει ο ΟΦΑΜ. Να τονίσουμε ότι υπάρχουν και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές που μετείχαν και είναι «προϊόντα» της Ακαδημίας του συλλόγου, που εννοείται θα είναι και στο φετινό ρόστερ. 

 Η ανακοίνωση για τον Γωνιάδη:

Ο Όμιλος είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους φίλους του, ότι ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Γωνιάδης θα φοράει και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-23 τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο Εβρίτης επιθετικός, ρίζωσε στον ΟΦΑΜ και θα είναι ακόμη μια χρονιά μαζί μας στη Νέα σελίδα του Συλλόγου.

Του ευχόμαστε πάνω από όλα Υγεία και πολλές επιτυχίες με το Σύλλογό μας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια