Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Αστέρας Πετριτή κόντρα στο Θεσπρωτό

Αστέρας Πετριτή
22 Nov 2016 / 18:32
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επιστροφή στα Εθνικά πρωταθλήματα και στην Γ΄ Εθνική, με τον Αστέρα Πετριτή να αντιμετωπίζει στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι τον Θεσπρωτό. Τετάρτη 23/11 και η απόφαση της ΕΠΟ είναι να γίνει η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος που αναβλήθηκε λόγω της διακοπής από 20/11.

Ο Αστέρας Πετριτή των πολλών προβλημάτων, αφού εκτός από τους μόνιμους απόντες για καιρό λόγω τραυματισμών (Γ. Γαρδικιώτη και Τ. Κατσίβελα), έχει μικροπροβλήματα και με άλλους ποδοσφαιριστές, αλλά οι πιθανότητες να είναι στην αποστολή και να παίξουν δεν είναι με το μέρος του Αστέρα, για το αρχηγό της ομάδας Σπ. Στούπα και τον Χρ. Νικομάνη, αντίθετα ο Κ. Μάμαλος που έλειπε στο τελευταίο ματς θα δώσει το παρών.
Ο Ι. Χονδρογιάννης προβληματίζεται γιατί συρρικνώθηκε το ρόστερ της ομάδας, αλλά θα προσπαθήσει με τους παίκτες που θα είναι ετοιμοπόλεμοι να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή έτσι ώστε η ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς από το ματς αυτό. 
Από την πλευρά της η ομάδα της Ηγουμενίτσας, που ξεκίνησε άσχημα το πρωτάθλημα, δείχνει να συνέρχεται αγωνιστικά και είναι χαρακτηριστικό ότι το Σάββατο 19/11 σε φιλικό ματς με την Κέρκυρα στον Πλάντραφο έχασε δύσκολα 2-1, αφού δέχθηκε το 2ο γκολ στα τελευταία λεπτά.
Οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί το καλοκαίρι στη διάρκεια της προετοιμασίας τους, στην Ηγουμενίτσα σε φιλικό μας, με τον Θεσπρωτό να έχει κερδίσει εκείνο το ματς με 3-0, αλλά άλλο φιλικό, άλλο επίσημο ματς. Το σίγουρο είναι ότι θα δούμε ένα παιγνίδι με πολύ ενδιαφέρον ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα, ενώ η διοίκηση του Αστέρα καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα, βάζοντας γενική είσοδο 5€ το εισιτήριο. 
 
Γ ΕΘΝΙΚΗ 2ος όμιλος
Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής
 
Απόλλων Λάρισας - Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 
Αστέρας Πετριτή - Θεσπρωτός
ΑΕ Καραϊσκάκης - Ολυμπιακός Βόλου
ΑΕ Ιστιαίας - Ρήγας Φεραίος
Διαγόρας Σεβαστής - Πιερικός
Τηλυκράτης - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
Νίκη Βόλου - Αμβρακία Κωστακιών
Πύδνα Κίτρους - Εθνικός Φιλιππιάδας
 
Η βαθμολογία
 
1. Ολυμπιακός Βόλου 21
2. Διαγόρας Σεβαστής 21
3. Απόλλων Λάρισας 18
4. Νίκη Βόλου 16
5. Καραϊσκάκης ΑΕ 16
6. Πύδνα Κίτρους 14
7. Τηλυκράτης 12
8. Ρήγας Φεραίος 11
9. Πιερικός 10
10. Αχιλλέας Νεοκ/ιας 8
11. Εθνικός Φιλιππιάδας 7
12. Θεσπρωτός 6
13. Μαύροι Αετοί 5
14. Αστέρας Πετρίτη 5
15. Αμβρακία 4
16. Ιστιαία 2
 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια