Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καθιστική διαμαρτυρία στην Ανουντσιάτα για τον Ερημίτη

Ερημίτης
24 Σεπτεμβρίου 2021 / 14:49
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Από τα μέλη του κινήματος Fridays for Future - Corfu

ΚΕΡΚΥΡΑ. Καθιστική διαμαρτυρία πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην πλατεία Ανουντσιάτα τα μέλη του κινήματος «Fridays for future Corfu» με σημείο αιχμής την κλιματική αλλαγή και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η ειρηνική διαδήλωση είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την ανάδειξη περιβαλλοντικών ζητημάτων. Με κεντρικό σύνθημα «Δεν θρηνήσαμε θύματα, θρηνήσαμε οικοσυστήματα» τα μέλη του κινήματος ανέδειξαν την αναγκαιότητα προστασίας του Ερημίτη ως σημαντική κληρονομιά του τόπου.
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.