Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νίκη ανάσα ο ΑΟ Κασσιόπης, 1-0 τον Αμβρακικό Λουτρού

11 Απριλίου 2021 / 19:17

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΑΟ Κασσιόπη με 1-0 και πήρε βαθμολογική ανάσα.

Η κερκυραϊκή ομάδα μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες και έχοντας στη σύνθεσή της 10 παίκτες που ήλθαν στο νησί τις τελευταίες μέρες έδειξε ότι θέλει χρόνο να «δέσει» αλλά ο στόχος της νίκης επιτεύχθηκε, έχοντας έναν αντίπαλο που κυνήγησε το αποτέλεσμα ως το τέλος.
Το μας κινήθηκε στη μετριότητα, ελάχιστες οι φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Στο α΄ μέρος και στο 8΄δυνατό σουτ του Δήμου έστειλε άουτ τη μπάλα, στο 40΄ σουτ του Μπλατέλα έδιωξε ο Βασιλειάδης, ενώ στο 45΄κεφαλιά Κοντογιάννη λίγο έξω. 
Στο β΄ μέρος και στο 59΄ο Σταύρε με ωραίο πλασέ κάνει το 1-0, ενώ στο 85΄ ο Αμβρακικός έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν από το ύψος της μικρής περιοχής ο Παπαχρονόπουλος έκανε κεφαλιά αλλά ο Ράνξα απέκρουσε, ενώ στο 90΄σουτ του Σωτάι, έδιωξε σε κόρνερ ο Ράνξα. 
ΑΟ Κασσιόπη (Κ. Χριστοφοράκης): Ράνξα, Λαζάρου, Αυλωνίτης, Ντίαζ, Στέρεφ (75΄ Γουλιαρμής), Ριμπέϊρο, Μπλατέλας, Αλιμαρκάϊ (58΄Τσιάβος), Σταύρε, Βίλα, Αθανασόπουλος (58΄Μπραχιματάϊ). 
Αμβρακικός Λουτρού (Γ. Λιάκος): Βασιλειάδης, Σωτάι, Κανάρας, Αριστόπουλος, Κακιώνης, Καραλής, Παγώνης, Παπακίτσιος, Σπανός, Κοντογιάννης, Δήμος (έπαιξαν και οι Θεοδώρου, Λιμάτσι, Παπαχρονόπουλος). 
 
Μιχάλης Γραμμένος