Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοίνωση για τη συνάντηση με τους φορείς στο Τεμπλόνι

Σύλλογος Τεμπλονίου
17 Σεπτεμβρίου 2016 / 21:32

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Τεμπλονίου Κέρκυρας σχετικά με τη συνάντηση με τους φορείς στη χωματερή του Τεμπλονίου

Στην ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής:

"Πραγματοποιήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου στην είσοδο της χωματερής η συνάντηση φορέων και συλλογικοτήτων που είχε προγραμματιστεί από τον σύλλογο Τεμπλονίου στο πλαίσιο της επανεκκίνησης των κινητοποιήσεων με σκοπό την διαμαρτυρία μας για την επικείμενη τοποθέτηση της συστοιχίας των μηχανημάτων στον χώρο.
Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των φορέων (όχι στο σύνολο τους) και συλλογικοτήτων,  ο  βουλευτής  Κέρκυρας  κ. Παυλίδης  και  κάτοικοι  της  περιοχής.
Έλαμψε βέβαια δια της απουσίας του, ο δημόσια προσκληθείς πρόεδρος του συνδέσμου  κ.  Ασπιωτης, ο οποίος έστειλε, ίσως ως εκπροσώπους του, ισχυρή αστυνομική δύναμη (Μ.Α.Τ.).
Η συζήτηση έγινε μέσα σε κλίμα έντασης λόγω της δικαιολογημένης αγανάκτησης του κόσμου για την υφιστάμενη κατάσταση και την ανικανότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να βρει λύση για το πρόβλημα  των απορριμμάτων στην Κέρκυρα.
Αφού ανταλλάχτηκαν απόψεις με τους εκπροσώπους των φορέων δόθηκε εκ νέου το  μήνυμα στον δήμο και στην περιφέρεια ότι θα υπάρξει ένα κοινό μέτωπο αγώνα σε  ότι  αφορά τη λύση του προβλήματος, αναγνωρίζοντας ότι το πρόβλημα είναι παγκερκυραϊκό. 
Οι αποφάσεις για τη μορφή των περαιτέρω δράσεων θα ληφθούν αύριο στην έκτακτη  Γενική - Λαϊκή  Συνέλευση που θα γίνει στο γραφείο του συλλόγου Τεμπλονίου στις 7.30  το απόγευμα".

 
Οι συλλογικότητες της Μέσης Κέρκυρας