Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Κερκυραϊκός Γ.Σ. ζητά οικονομική συμμετοχή από το Δήμο

Κ.Γ.Σ.
15 Σεπτεμβρίου 2016 / 14:10

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με το Δήμαρχο Κέρκυρας, Κώστα Νικολούζο συναντήθηκαν σήμερα, στο Μαράσλειο, η Διοίκηση και προπονητές του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου, προκειμένου να συζητήσουν 3 θέματα που απασχολούν τον ιστορικό σύλλογο.

Τα θέματα αυτά  ήταν:
· Η έμπρακτη βοήθεια  του Δήμου για την προμήθεια απαραίτητου εξοπλισμού (όπως π.χ. κοντάρια και βάρη) ενόψει των αθλητικών υποχρεώσεων των αθλητών στις προσεχείς διοργανώσεις και με δεδομένες και τις πρόσφατες  επιδόσεις και ελληνικές και διεθνείς επιτυχίες  τους.
· Η συνδρομή του  Δήμου για την εξεύρεση τρόπων χρηματοδότησης της ανέγερσης αθλητικού κέντρου (κλειστού προπονητηρίου  και άλλων εγκαταστάσεων) στο ακίνητο του Κ.Γ.Σ.,  μετά την έκδοση της οικοδομικής άδειας.
· Η συνδιοργάνωση με το Δήμο Διεθνούς Μαραθωνίου, τον Ιούνιο του 2017
Ο Δήμαρχος επανέλαβε το ενδιαφέρον του Δήμου για τον Κερκυραϊκό, τον οποίο συνεχάρη ακόμη μια φορά για τις επιτυχίες των παιδιών του, και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση και των τριών θεμάτων που τέθηκαν.
 
Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο πρόεδρος του Κερκυραϊκού, Γρηγόρης Μάστορας, η έφορος στίβου Λίνα Ρούσσου και οι προπονητές Κώστας Γκασιάλης, Νίκος Μόσχος, Νίκος Πέρρος και Παύλος Σκορδίλης. Επίσης, οι  αντιδήμαρχοι Οικονομικών και Πολιτισμού, Γιώργος Παντελιός και  Μάνος Ράπτης.