Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μόνο Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα θα λειτουργεί το Cine Orfeas

Cine Orfeas
08 Οκτωβρίου 2020 / 09:57
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σύμφωνα με τα νέα μέτρα και το κλείσιμο των χειμερινών κινηματογράφων στην Αθήνα, αναβληθήκαν οι πρεμιέρες ταινιών από τις εταιρίες διανομής! Τα Cine Orfeas Victoria Cinemas θα λειτουργούν μόνο Σάββατο, Κυριακή & Δευτέρα μέχρι νεωτέρας. Για τυχόν αλλαγή στο πρόγραμμα θα βγει σχετική ανακοίνωση. Το πρόγραμμα της εβδομάδας 8/10/2020 – 14/10/2020

Stand up comedy: Κάψε το Σενάριο την Παρασκευή 9/10



Οραματιστείτε μια παράσταση με ακριβά κουστούμια, πλούσια σκηνικά και σενάριο που τα σπάει! Τώρα ξεχάστε τα όλα αυτά και ελάτε να δείτε μια παράσταση που δεν έχει τίποτα από αυτά! Μια παράσταση που οι κωμικοί ανεβαίνουν στην σκηνή και υπακούν τις εντολές του κοινού δημιουργώντας από το μηδέν μια παράσταση χωρίς σενάριο, χωρίς πρόβες και πολλές φορές χωρίς ποιότητα. Μια παράσταση κωμικού αυτοσχεδιασμού όπου επιτέλους εσύ, ο θεατής έχει τη δύναμη να αποφασίσει τα πάντα!
Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς και Ζήσης Ρούμπος επιστρέφουν στην Κέρκυρα για μία μοναδική παράσταση!
Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στις 21.30
Προπώληση: 10 ευρώ. Ταμείο 12 ευρώ.
Εισιτήρια διατίθενται στο ταμείο του “Ορφέα” καθημερινά μετά τις 19.00

Το γεράκι του Φυστικοβούτυρου - THE PEANUT BUTTER FALCON

Μια μοντέρνα ανάγνωση στο στυλ μυθιστορημάτων αλά Mark Twain, το ΓΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΦΙΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟΥ (The Peanut Butter Falcon) αφηγείται την ιστορία του Zak, ενός νεαρού αγοριού με σύνδρομο Down, που δραπετεύει από το νοσοκομείο για να ακολουθήσει το όνειρό του και να γραφτεί στην επαγγελματική σχολή πάλης του ειδώλου του, του The Sal Water Redneck. Αναπάντεχα στο δρόμο του, θα βρεθεί ο Tyler, ένας μικροκακοποιός που τρέχει να σωθεί, και θα γίνει ο πιστός προπονητής και φίλος του Zak.
Ημέρες και ώρες προβολής: Σάββατο 10/10 Κυριακή 11/10 & Δευτέρα 12/10 στις 21:00

Made in Italy

Ένας ζωγράφος που έχει αποξενωθεί από το γιο του, διευθυντή μιας λονδρέζικης γκαλερί, ταξιδεύει μαζί του ως την Τοσκάνη για να επισκευάσουν το παρατημένο εξοχικό τους. Τον πρώτο τον συνδέουν βαθιές αναμνήσεις με τη γραφική βίλα, την οποία ο δεύτερος θέλει εσπευσμένα να πουλήσει.
Ημέρα και ώρα προβολής: Δευτέρα 12/10 στις 18:45

SCOOBY DOO! (μεταγλ.)

H ταινία SCOOBY DOO! αποκαλύπτει πως συναντήθηκαν για πρώτη φορά ο αχώριστοι φίλοι Σκούμπι και Σάγκι και πώς συνεργάστηκαν με τους νεαρούς ντετέκτιβ Φρεντ, Βέλμα και Δάφνη για να φτιάξουν τους διάσημους Mystery Inc. Έχοντας στο ενεργητικό τους εκατοντάδες λυμένα μυστήρια, ο Σκούμπι και η παρέα του έρχονται τώρα αντιμέτωποι με το πιο δύσκολο στην καριέρα τους: την απελευθέρωση του σκύλου φάντασμα Κέρβερους.
Σκηνοθεσία: ΤΟΝΙ ΣΕΡΒΟΝ Σενάριο: ΚΕΛΙ ΦΡΙΜΟΝ ΚΡΕΓΚ Διάρκεια: 93 Χρονολογία παραγωγής: 2019 Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια.
Ημέρα και ώρα προβολής: Σάββατο 10/10 στις 18:45

Ο πειρατής Μαυροδόντης & το μαγικό διαμάντι (μεταγλ.)

Σύμφωνα με τον θρύλο, το Μαγικό Διαμάντι εκπληρώνει όλες τις ευχές του κατόχου του κάθε φορά που έχει πανσέληνο. Ο κακόβουλος πρίγκιπας της ζούγκλας Μάγκα Καν και η δαιμόνια βασίλισσα του Σιρίμα το έχουν επιτέλους αποκτήσει. Όμως, πριν η σελήνη γεμίσει, ο μικρούλης Μάρκο κλέβει το διαμάντι. Τυφλός από θυμό ο Μάγκα Καν εξαπολύει τους στρατιώτες-πιθήκους του για να εντοπίσουν τον νεαρό ληστή.
Ημέρα και ώρα προβολής Κυριακή 11/10 στις 18:45
CINE ΟΡΦΕΑΣ - Γεράσιμου Ασπιώτη 1
Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο 26610 39769 και στο www.cineorfeas.gr

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.