Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΟΕΒΕΚ: Εκκωφαντική η σιγή του ΟΛΚΕ για τα πρωτόκολλα της MSC

ΟΕΒΕΚ
26 Αυγούστου 2020 / 17:08

ΚΕΡΚΥΡΑ. Καταδικάζει το Δ.Σ της ΟΕΒΕ Κέρκυρας, την στάση και την «εκκωφαντική» σιγή της διοίκησης του ΟΛΚΕ, κατά την παρουσίαση των προτάσεων και των «πρωτοκόλλων» της MSC Cruises, την 20-08-2020,

σχετικά με την πιλοτική επανεκκίνηση της κρουαζιέρας, τα οποία αποσκοπούσαν να εξυπηρετήσουν αποκλειστικά τα δικά της συμφέροντα.
Σε ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος Κώστας Κιτσάκης και ο Γ.Γ. Γιώργος Καλούδης, η Ομοσπονδία αναφέρει: «Οι εξελίξεις μας δικαίωσαν. Οι Ιταλικές αρχές, ακύρωσαν επί της ουσίας, τα διάφορα "πρωτόκολλα", τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες και τα μικροσυμφέροντα, για να διαφυλάξουν την υγεία όλων μας, ενέργειες που θα έπρεπε να είχαν γίνει και από τις Ελληνικές αρχές.
Προτρέπουμε την Πολιτεία, τους εποπτεύοντες και εμπλεκομένους φορείς, να επανεξετάσουν το όλο θέμα, σε μια προσπάθεια να διαφυλάξουμε την υγεία και την ευημερία των συμπολιτών μας, αλλά και να για δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε η κρουαζιέρα στο μέλλον να λειτουργήσει σύμφωνα με τους νόμους της Ελληνικής Πολιτείας, με ασφάλεια και να δημιουργεί πλούτο για όλους».