Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θεόδωρος Γαλιατσάτος: Ερημίτης - Γεωργιάδης σημειώσατε 1!

Ερημίτης
07 Αυγούστου 2020 / 10:36
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Ερημίτης έδωσε τη χαριστική βολή για την προβληματική εικόνα του Α. Γεωργιάδη, επισημαίνει ο πρώην Περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης "έσυρε" τον Πρωθυπουργό στον Ερημίτη, που έγινε αφορμή για πλήθος αρνητικών σχολίων διεθνώς για την κυβέρνηση, σχολιάζει ο επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο. «Αλήθεια η εξευτελιστική υποβάθμιση του Α. Γεωργιάδη στον πρόσφατο ανασχηματισμό, σε "υπουργό ζαρζαβατικών" κατά τον δημοσιογράφο/δντη της Εστίας κ. Κοττάκη, μετά την αφαίρεση της αρμοδιότητας για ιδιωτικές επενδύσεις και ΣΔΙΤ, σε τι να οφείλεται;
Φήμες επιμένουν οτι τα "εγκαίνια της Κασσιόπης" στα οποία έσυρε (;) τον πρωθυπουργό, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Το φιάσκο της "Κασσιόπης" όπου ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε αντιμέτωπος αφ ενός με ισχυρό λαικό κίνημα ενάντια στην "επένδυση" και αφ ετέρου με πλήθος υποτιμητικών και αρνητικών δημοσιευμάτων στον διεθνή τύπο από ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες που εμφανίζουν την "Κασσιόπη" ως κάκιστη επενδυτική επιλογή και παράδειγμα προς αποφυγή έδωσε την χαριστική βολή στην έτσι κι αλλιώς προβληματική εικόνα του υπουργού ως εγγυητή των ιδιωτικών επενδύσεων.

Ερημίτης/Κασσιόπη - Γεωργιάδης 1-0!

Το συνεπές κίνημα ενάντια στην ψευτοεπένδυση, ενισχυμένο με ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις μπορεί να καταγάγει στο μέλλον και άλλες νίκες , πιο αποφασιστικές!»


ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.