Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μαχειμάρης: Άνθρωπος των έργων κι όχι των λόγων ο Παναγιώτης Γιοχάλας

Παναγιώτης Γιοχάλας
03 Αυγούστου 2020 / 12:18
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Με αφορμή την απώλεια του πρώην αντιδημάρχου καθαριότητας του Δήμου Κέρκυρας, Παναγιώτη Γιοχάλα, ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης, εξέδωσε το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα.

ΑΧΑΡΑΒΗ - ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Η Κέρκυρα, οι Κερκυραίες, οι Κερκυραίοι, οι Δημότισσες και οι Δημότες  του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, αποχαιρετούν το «φαινόμενο» Παναγιώτη Γιοχάλα. Τον άνθρωπο που αγαπήθηκε απ όλους, που διένυσε μια διαδρομή αξιών και ήθους γεμάτη απλότητα και καλοσύνη.
Κατέθεσε την προσωπική του σφραγίδα στην έννοια του πολιτισμού της καθημερινότητας του πολίτη. Έδωσε την πραγματική διάσταση που έχει η καθαριότητα όλων των κοινόχρηστων χώρων και ιδιαιτέρως των κοιμητηρίων, ο φωτισμός της γειτονιάς, η επούλωση της λακκούβας.  
Μας αφήνει σα δάσκαλος πολύτιμη κληρονομιά την προσήλωση στον πολιτισμό της καθημερινότητας του πολίτη με έργα και όχι με λόγια, το μάθημα του για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την κοινωνική συνοχή, τη μεγάλη του αγάπη για την Κέρκυρα και τους συμπολίτες του.
Θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.
Αιωνία η μνήμη του!
 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Πτυχιούχος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.