Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Έλενα Ράπτη κρατά τη σημαία του «Ένα στα πέντε»

Ανουντσιάτα
22 Αυγούστου 2016 / 20:36

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με σκοπό να ενημερώσει για τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών η Έλενα Ράπτη συμμετέχει ως συντονίστρια στην εκστρατεία «Ένα στα πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου βρέθηκε στον πεζόδρομο της Ευγενίου Βουλγάρεως στην Ανουντσιάτα για να επικοινωνήσει το νέο εργαλείο της ελληνικής καμπάνιας, την ιστορία κινουμένων σχεδίων «To Μυστικό της Νίκης» που δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να μάθουν πότε ένα άγγιγμα ή ένα μυστικό είναι καλό και πότε κακό, πότε ένα δώρο γίνεται δωροδοκία και πώς μπορεί ένα παιδί να αποφύγει μια κατάσταση που απειλεί την ασφάλειά του.
Την Τρίτη 23 Αυγούστου, η Έλενα Ράπτη θα βρίσκεται από τις 20:30, στο περιστύλιο των Ανακτόρων Αγ. Μιχαήλ και Γεωργίου στα Παλαιά Ανάκτορα, στα εγκαίνια των εκδηλώσεων για το 2016 του «Be there! Corfu Animation Festival».
Με την υποστήριξη του 4ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Κέρκυρας, της Πινακοθήκης Δήμου Κέρκυρας  και εθελοντών της καμπάνιας, θα μοιραστούν από υπαίθριο περίπτερο, σε DVD «Το Μυστικό της Νίκης», το παιδικό παραμύθι «Κίκο και το Χέρι», το έντυπο «Ο Κανόνας του Εσώρουχου», και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας».