Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε λειτουργία το γραφείο της ΔΕΥΑΚ στην Αχαράβη για το Βορρά

ΔΕΥΑΚ
04 Ιουνίου 2020 / 13:26

Επιτρέπεται πλέον και η φυσική παρουσία των πολιτών, ωστόσο προς αποφυγή συγχρωτισμού θα τηρείται αυστηρά σειρά εισόδου ανά ένα άτομο

ΑΧΑΡΑΒΗ (ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ).  Ξεκίνησε η λειτουργία των νέων γραφείων της ΔΕΥΑΚ στη Βόρεια Κέρκυρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δημόσιας Εταιρείας Ύδρευσης Αποχέτευσης Κέρκυρας, το γραφείο Βορρά λειτουργεί πλέον στο ισόγειο του παλιού Δημοτικού Σχολείου Αχαράβης, όπου βρίσκεται το ταμείο είσπραξης για το κοινό.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ, γίνονται πλέον δεκτές οι επιτόπιες επισκέψεις των πολιτών και στα νέα γραφεία της επιχείρησης στην Αχαράβη, ωστόσο, προς αποφυγή του συγχρωτισμού, θα τηρείται αυστηρά σειρά εισόδου ανά ένα άτομο.

Το ταμείο είσπραξης θα λειτουργεί στο ισόγειο του παλιού Δημοτικού Σχολείου της Αχαράβης (στον κεντρικό δρόμο μπροστά από το Δημαρχείο) από 07:30 π.μ. έως και 13:15 μ.μ. Η εξυπηρέτηση των καταναλωτών για θέματα  λογαριασμών– νέων συνδέσεων– επανέκδοσης– επανασυνδέσεων κ.λ.π. θα γίνεται κανονικά κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβούστα 2663031311- 2663064384 από 08:00 π.μ. έως και 13:30 μ.μ.

Ωστόσο για λόγους ασφαλείας και καλύτερης εξυπηρέτησης συστήνουμε  ανεπιφύλακτα:

Εξόφληση λογαριασμών μέσω ΕΛΤΑ ,Internet Banking και e-bill (από το site της ΔΕΥΑΚ) (www.deyaker.gr/ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ/ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ).

Τα αιτήματα να υποβάλλονται με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ([email protected])

Εξυπηρέτηση του κοινού για επείγοντα θέματα γίνεται επίσης και μέσω της ιστοσελίδας (www.deya-ker.gr).

Η φυσική σας παρουσία  στα γραφεία της επιχείρησης θα πρέπει να είναι περιορισμένη, τόσο για την δική σας ασφάλεια όσο και για την προστασία των εργαζομένων της επιχείρησης.

Επίσης θα πρέπει να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας και δημόσιας υγείας (Αποστάσεις-Μάσκα).