Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το «ευχαριστώ» του Νεράντζη στους Προσκόπους της Κέρκυρας

Νεράντζης Σπύρος
02 Απριλίου 2020 / 10:22

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα εθελοντισμού και επικεφαλής της παράταξης «Η Κέρκυρα Ψηλά» ευχαρίστησε δημόσια την Ομάδα Πολιτικής Προστασίας των Προσκόπων Κέρκυρας για την αποκατάσταση του εξωτερικού χώρου του Νοσοκομείου και τη φύλαξη των σκηνών που είχαν στηθεί προ ημερών

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος εθελοντισμού και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Κέρκυρα Ψηλά», Σπύρος Νεράντζης, απευθυνόμενος προς την Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Προσκόπων Κέρκυρας.

Σύμφωνα με τον Σπύρο Νεράντζη, μετά την αλλαγή σχεδιασμού από την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, δεν ήταν απαραίτητες οι σκηνές, τις οποίες είχαν στήσει οι Πρόσκοποι στον εξωτερικό χώρο του Γ.Ν.Κ. για τις ανάγκες διαχείρισης των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Οι Πρόσκοποι της Κέρκυρας φρόντισαν άμεσα για την αποκατάσταση του εξωτερικού χώρου του Νοσοκομείου και τη φύλαξη των σκηνών, οι οποίες προέρχονταν από τις παιδικές κατασκηνώσεις «Σταματίου Δεσύλλα» στα Γουβιά.

Αναλυτικά το ευχαριστήριο μήνυμα-ανακοίνωση του Σπύρου Νεράντζη έχει ως εξής:

«Προς :Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Προσκόπων Κέρκυρας

Η χαρά και το χαμόγελο από την εθελοντική προσφορά για την επίτευξη ενός σχεδιασμού μιας κρατικής δομής είναι σίγουρα μεγάλη!

Αν όμως αλλάξει αυτός ο σχεδιασμός και συμμετέχεις με την ίδια χαρά και το ίδιο χαμόγελο στην αποκατάσταση του χώρου, τότε είσαι πρόσκοπος!

Ευχαριστούμε την ομάδα της Πολιτικής Προστασίας των Προσκόπων Κέρκυρας, για την αποκατάσταση του χώρου στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας. Με την αλλαγή του σχεδιασμού από την Διοίκηση του Νοσοκομείου, οι σκηνές δεν θα χρειαστούν.

Την Τρίτη 31.03.2020, η ομάδα των Προσκόπων δεν φρόντισε μόνον για να μαζευτούν αλλά και για την αποθήκευση τους στο χώρο των παιδικών κατασκηνώσεων «Σταματίου Δεσύλλα», στα Γουβιά,.

Ευχαριστούμε τον Κώστα Καραμπάτσο, τον Γιάννη Δρη, τον Βίκτωρα Μπουχάγιαρ, τον Σάββα Κοντό, τον Νίκο Καρύδη και την  Έφη Αναστασίου».