Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δωρεά 5.000€ στο Νοσοκομείο από το Επιμελητήριο Κέρκυρας

Επιμελητήριο Κέρκυρας
26 Μαρτίου 2020 / 15:54

Το Επιμελητήριο προσέφερε στο Γ.Ν.Κ. 24 οξύμετρα και 7 στηθοσκόπια αξίας 1.500 ευρώ, καθώς και την κάλυψη δαπάνης ύψους 3.500 ευρώ για την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής και ηλεκτρονικής οργάνωσης του νέου τμήματος

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Δωρεά 24 οξύμετρων και 7 στηθοσκοπίων, αξίας 1.500€ προς το Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας από το Επιμελητήριο Κέρκυρας, το οποίο προσφέρει ακόμα 3.500€ για την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής και ηλεκτρονικής οργάνωσης του νέου τμήματος.

Στη σχετική ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Κέρκυρας αναφέρει:

«Το Επιμελητήριο Κέρκυρας έχοντας επίγνωση του ρόλου του όχι μόνο ως σύμβουλος της Πολιτείας, αλλά και σαν θεσμός που συμβάλλει έμπρακτα στη στήριξη του κοινωνικού συνόλου σε κάθε δύσκολη στιγμή, αποφάσισε μετά από σύγκληση έκτακτης Δ.Ε. και έκτακτου Δ.Σ δια περιφοράς, την δωρεά 24 οξύμετρων και 7 στηθοσκοπίων αξίας 1.500 ευρώ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, καθώς και την κάλυψη δαπάνης ύψους 3.500 ευρώ για την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής και ηλεκτρονικής οργάνωσης του νέου τμήματος.

Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης να συμβάλλουμε στην επιτυχή αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου, ώστε να προστατεύσουμε την υγεία των οικογενειών μας και συγχρόνως να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα, η οποία είναι πλέον αντιμέτωπη με μια πρωτόγνωρη κατάσταση.

Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε».