Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κέρκυρα συνεχίζει το ταξίδι του το Ξενοδοχειακό Workshop Tour του 100% Hotel Show!

ξενοδοχεία
19 Φεβρουαρίου 2020 / 16:52

Το 100% Hotel Workshop Tour - The Premium Edition θα επισκεφθεί για δεύτερη φορά την Κέρκυρα, με σκοπό να εκπαιδεύσει το Ξενοδοχειακό κοινό σε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς της Ξενοδοχειακής Αρχιτεκτονικής, της Εμπειρίας, των Νέων Αγορών αλλά και του Προσωπικού των Ξενοδοχείων.

ΑΘΗΝΑ. Με ανανεωμένο format, το οποίο έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το 100% Hotel Workshop Tour αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το Σάββατο 22/2 στις 11:00 στο ξενοδοχείο Corfu Palace. Κατά τη διάρκεια του workshop, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν υψηλής τεχνογνωσίας εκπαιδευτικές παρουσιάσεις σχετικά με την Ξενοδοχειακή Αρχιτεκτονική, το Guest Experience, τις Νέες Αγορές και το Προσωπικό Ξενοδοχείου, τις οποίες θα συμπληρώσουν πραγματικά Case Studies από τις εταιρείες WebHotelier και Scent Plus αλλά και το πρόγραμμα Google Grow Greek Tourism Online. Ο συνδυασμός θεωρητικών μοντέλων και πρακτικών παραδειγμάτων του φετινού 100% Hotel Workshop Tour έλαβε στις δύο προηγούμενες στάσεις διθυραμβικές κριτικές, οι οποίες εξήραν τον επιμορφωτικό και αναβαθμισμένο χαρακτήρα του.
Η είσοδος και η παρακολούθηση των παρουσιάσεων του 100% Hotel Workshop Tour είναι δωρεάν https://www.hotelshow.gr/gr/workshop/77