Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τον Ερημίτη ζητά η ΛΑ.ΣΥ. στον Βορρά

ΛΑ.ΣΥ.
06 Φεβρουαρίου 2020 / 14:17

«Αιτούμαστε τη σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας με θέμα: «Η θέση του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας στο ζήτημα της ιδιωτικοποίησης του Ερημίτη και στην νομοθετική παράκαμψή του, από την Κυβέρνηση», λένε οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΛΑ.ΣΥ. στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας

ΑΧΑΡΑΒΗ (ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ).  Τη σύγκλιση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου στον Δήμο της Βόρειας Κέρκυρας αιτήθηκε η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση», με αφορμή τη νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης, με την τροπολογία του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, στο θέμα της επένδυσης στον Ερημίτη.

«Αιτούμαστε τη σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας με θέμα: «Η θέση του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας στο ζήτημα της ιδιωτικοποίησης του Ερημίτη και στην νομοθετική παράκαμψή του, από την Κυβέρνηση», αναφέρει επί λέξει το αίτημα, το οποίο υπογράφουν οι τρεις εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της ΛΑ.ΣΥ. στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, Κώστας και Αλέξανδρος Ρούσσινος και Μπάνος Βάρθης.