Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μαχειμάρης: «Τους κατανοώ και τους συμμερίζομαι, αλλά δεν τους δικαιολογώ»

Μαχειμάρης Γιώργος
05 Φεβρουαρίου 2020 / 11:22

«Το συναισθηματικό βάρος του «Ερημίτη» έχει πολλές εκφάνσεις. Δεν άντεξαν και παραιτήθηκαν. Αντί να χαίρονται. Και μάλιστα μετά την ικανοποίηση για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου των πολιτών της Βόρειας Κέρκυρας. Τους κατανοώ και τους συμμερίζομαι. Δεν τους δικαιολογώ...» τονίζει μεταξύ άλλων στη γραπτή δήλωσή του ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας για τους πέντε συμβούλους που ανεξαρτητοποιήθηκαν από την παράταξή του

ΑΧΑΡΑΒΗ (ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ).  Σε γραπτή δήλωση, την οποία μοίρασε μέσω του γραφείου Τύπου, ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας, Γιώργος Μαχειμάρης, πήρε θέση στα όσα διαδραματίστηκαν στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα του Ερημίτη και τις εξελίξεις που υπήρξαν με σημαντικότερη όλων την ανεξαρτητοποίηση πέντε συμβούλων -μεταξύ αυτών και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου- από την παράταξή του.

Επί λέξει η γραπτή δήλωση του Γιώργου Μαχειμάρη έχει ως εξής:

«Μετά την υψηλού επιπέδου πολιτικού διαλόγου και πολιτισμού συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κέρκυρας με θέμα την «Επένδυση Ερημίτη» -στην οποία συνέβαλαν τα μέγιστα και ευχαριστούμε ιδιαίτερα- όλοι οι παρευρισκόμενοι και τη γνωστοποίηση δήλωσης παραιτήσεων δημοτικών συμβούλων, παραθέτουμε  τα ακόλουθα:

ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ  «ΕΡΗΜΙΤΗ» ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΟΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ.

Η διοίκηση είναι δουλειά. Δύσκολη δουλειά σε εποχή κρίσης Είναι οι πολίτες του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας που σου εμπιστεύονται τη ζωή τους και την ευημερία τους. Με σοβαρό σχεδιασμό και πρόγραμμα.

Εκλεγήκαμε για τα δύσκολα σε δύσκολες εποχές. Να παλέψουμε και να προσφέρουμε για τον τόπο μας.

Οι προσδοκίες των πολιτών από μας είναι πολλές. Οφείλουμε ν ανταποκριθούμε με όλες μας τις δυνάμεις. Να μετουσιώσουμε την αγωνία τους για τον τόπο, σε ελπίδα.

Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΕΠ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ, Ο ΚΑΤ’ ΕΞΟΧΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ. ΘΕΜΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ».