Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ντέρμπι Αστέρα Πετριτή – Θιναλιακού έβγαλε η κλήρωση

Κύπελλο ΕΠΣΚ
28 Ιανουαρίου 2020 / 17:52
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το βράδυ της Δευτέρας έγινε η κλήρωση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ, η οποία έφερε αντιμέτωπους

τους περσινούς φιναλίστ του θεσμού, όπου η ομάδα της Αχαράβης αναδείχθηκε κυπελλούχος κερδίζοντας με 3-0. Το άλλο ζευγάρι που έβγαλε η κληρωτίδα είναι αυτό ανάμεσα σε ΟΦΑΜ και Αχιλλέα Νυμφών.
Στη φάση αυτή υπάρχουν διπλοί αγώνες και οι πρώτοι με ώρα έναρξης στις 15:30 θα γίνουν την Τετάρτη 12/2 στις έδρες των πρώτων ομάδων και οι επαναληπτικοί θα πραγματοποιηθούν στις 11/3 με ώρα έναρξης και πάλι στις 15:30.
Παράλληλα έγινε και η κλήρωση του κυπέλλου υποδομών Κ16 όπου θα παίξουν Άρης Μέσης – ΟΦΑΜ και ΓΕΘ - Θύελλα, με το πρώτο παιχνίδι να είναι στις 26/2 και οι επαναληπτικοί στις 18/3.
Στο κύπελλο υποδομών Κ14 έγινε η κλήρωση της 3ης φάσης στην οποία αναδείχθηκαν τα ζευγάρια ΑΕ Κανονιού –ΑΕ Λευκίμμης και Κοντόκαλι – Φοίνικες, οι αγώνες θα γίνουν στις 7/3 και θα ξεκινήσουν στις 16:00.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στους διπλούς αγώνες αν δεν προκύψει νικητής υπολογίζεται το σύνολο βαθμών, σε περίπτωση ισοβαθμίας τα γκολ, ενώ σε απόλυτη ισοβαθμία θα έχουμε παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Τέλος να σημειώσουμε ότι ο κυπελλούχος 2020 της ΕΠΣ Κέρκυρας θα πάρει μέρος στην πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδος και θα συνεχίσει όσο κερδίζει, κάτι που έγινε τη σεζόν που διανύουμε με τον Θιναλιακό που έπαιξε και νίκησε ΑΟ Ποταμιάς, Απόλλωνα Ευπαλίου, αλλά έχασε στο ΕΑΚΚ στην παράταση από τον ΑΟ Καβάλας.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια