Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επέστρεψε από τη Νάουσα ο ΑΟΚ Κέρκυρα

ΑΟΚΚ
20 Ιουλίου 2016 / 19:52
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η επιστροφή της αποστολής της Κέρκυρας από το βασικό στάδιο προετοιμασίας, σηματοδοτεί το τρίτο στάδιο προετοιμασίας που έχει και αρκετά φιλικά, μπαίνει στην τελική φάση η ομάδα έτσι ώστε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ατρόμητο να είναι έτοιμη. Βέβαια υπάρχει πρόβλημα σημαντικό και αυτό είναι η σειρά των φιλικών αγώνων και κυρίως η αδυναμία να δώσει 2-3 η ομάδα στο ΕΑΚΚ, για να προσαρμοστούν και οι νέοι παίκτες στο γήπεδο της ομάδας.

Απαραίτητες εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα, είναι το πρόβλημα και όχι ότι ακόμα δεν συμφώνησε η ΕΔ με την ΠΑΕ για την παραχώρηση. Αυτό είναι κάτι που λογικά εντός της επομένης εβδομάδας θα λυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έστω και αν ο τρόπος που χειρίστηκε το θέμα το υφυπουργείο αθλητισμού, εκθέτει ανθρώπους εδώ στο νησί, που δεν έκαναν τίποτε λιγότερο ή τίποτε περισσότερο από αυτό που η ίδια η Αθήνα τους επέβαλε. Όμως ας λυθεί το ζήτημα, γιατί η ουσία είναι ο ΑΟΚΚ να παίξει στη φυσική του έδρα και όλα τα άλλα μπορούν να αποτελέσουν παρελθόν. 
Από κει και πέρα ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε αυτό που ήθελε στο φιλικό με τη Βέροια, το τελευταίο πράγμα που τον ενδιέφερε είναι το αποτέλεσμα, μέτρησε τους παίκτες και κατά πόσο μπορούν να μπουν στη φιλοσοφία της ομάδας και πλέον με πολύ περισσότερη τακτική στις προπονήσεις και το κλείσιμο και άλλων φιλικών (ήδη παίζει 6-7 Αυγούστου με Ηρακλή, 10/8 στα Τρίκαλα και 13/8 εδώ με την Βέροια). Στον προγραμματισμό του τεχνικού της Κέρκυρας είναι ακόμα τρία τουλάχιστον φιλικά, το ΕΑΚΚ δεν προσφέρεται για τις επόμενες δυο εβδομάδες και είτε θα δοθούν εκτός έδρας, είτε και στον Πλάντραφο, αν χρειαστεί. 
Θετικό ακόμα είναι ότι οι ποδοσφαιριστές είναι όλοι υγιείς, η επανεμφάνιση του Ντιόγκο στο αριστερό άκρο της άμυνας στο β΄ ημίχρονο με την Βέροια χαροποίησε όλους, δείχνει να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και μένει να δούμε τις επόμενες μέρες την κατάσταση του Ντουαλά, αλλά και του Ναζίμ.  
 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια