Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεχωρίζει η αναμέτρηση Αστέρα Πετριτή – ΑΕ Λευκίμμης

Κύπελλο ΕΠΣΚ
21 Ιανουαρίου 2020 / 18:10
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι επαναληπτικοί της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΚ θα γίνουν την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου και θα βγάλουν

την τελική τετράδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο του κυπελλούχου της ΕΠΣΚ για το 2020, με τις δύο ομάδες της Γ΄ Εθνικής να είναι στην οχτάδα και ανάμεσά τους οι δύο που διεκδικούν την άνοδο από την Α1, αλλά και μια ομάδα της Α΄ κατηγορίας, την ΑΕ Καναλίων.
Το ματς της ημέρας θα γίνει στον Πετριτή όπου ο φιναλίστ του περσινού τελικού, Αστέρας, θα παίξει με την ΑΕ Λευκίμμης, σε ένα παιχνίδι που προβλέπεται μεγάλη μάχη, με τον Αστέρα να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει Μηνά και Ασπιώτη που αποβλήθηκαν στο ματς με τον Νέο 2017. Και αυτό γιατί το 0-0 του πρώτου αγώνα δίνει ίδιες πιθανότητες στις δύο ομάδες, αν και η ΑΕΛ πάει για δυο αποτελέσματα, νίκη ή ισοπαλία με σκορ, ενώ ο Αστέρας χρειάζεται μόνο νίκη. Εκεί έχουν στραφεί όλα τα βλέμματα και παρά το δύσκολο της ώρας (14:45) αναμένεται πολύ κόσμος στο γήπεδο.
Στα άλλα παιχνίδια υπάρχουν φαβορί, με βάση πάντα τα αποτελέσματα του πρώτου παιχνιδιού, με τον κυπελλούχο του 2019  Θιναλιακό και τον πρωτοπόρο της Α1, ΟΦΑΜ, που έχουν κάνει μεγάλες σε έκταση σκορ νίκες,  αναμφισβήτητα να έχουν μεγάλο προβάδισμα για να μπουν στην τετράδα. Υπάρχει και το ματς της ΑΕ Καναλίων με τον Αχιλλέα Νυμφών όπου το σκορ του πρώτου αγώνα σαφώς και δίνει προβάδισμα στον Αχιλλέα, αλλά ο πρωτοπόρος της Α κατηγορίας είναι πολύ δυνατός φέτος και σίγουρα αναμένεται ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.
 
Το πρόγραμμα

Αστέρας Πετριτή – ΑΕ Λευκίμμης
ΑΕ Καναλίων - Αχιλλέας Νυμφών
ΟΦΑΜ –Οδυσσέας Αυλιωτών
Θιναλιακός –Νέος 2017
 
Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση που ένα παιχνίδι λήξει με το ίδιο σκορ με το πρώτο, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια