Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βιβλιοθήκη ετοιμάζει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία Κέρκυρας

Δημοτικό Θέατρο
04 Ιανουαρίου 2020 / 11:28

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία Κέρκυρας καλεί τους συναδέλφους της για δημιουργία βιβλιοθήκης.

Σκοπός τους, όπως τονίζουν, είναι να κρατήσουν ζωντανό το χώρο τους στο Δημοτικό Θέατρο προκειμένου να εξυπηρετούν μαθητές, καθηγητές και ενδιαφερόμενους ερευνητές προκειμένου να δανειστούν βιβλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΜΕ (Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας):

Με τη νέα χρονιά, ως Δ.Σ. του παραρτήματος Κέρκυρας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ), βάλουμε ως να αναπτύξουμε τις δράσεις μας ακόμα περαιτέρω.
Έχουμε ήδη διαμορφώσει το χώρο των συναντήσεων μας στα γραφεία μας στον 2ο όροφο του Δημοτικού Θεάτρου. Ειδικά οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετείχαν στα φετινά μαθήματα προετοιμασίας στους μαθητικούς διαγωνισμούς θα διαπίστωσαν σίγουρα έναν καλύτερο χώρο από τα προηγούμενα χρόνια.
Με τη νέα χρονιά, θα θέλαμε να αρχίσουμε να λειτουργούμε τη Βιβλιοθήκη μας ώστε να αξιοποιήσουμε τα δεκάδες βιβλία τα οποία μας έχουν δωρήσει συνάδελφοι. η βιβλιοθήκη μας περιέχει πλήθος βιβλίων από βοηθήματα, διαγωνισμούς, επιστημονικά βιβλία και περιοδικά.
Πρόθεσή μας είναι να κρατήσουμε το χώρο μας στο Δημοτικό Θέατρο ανοιχτό για κάποιες ώρες το απόγευμα ώστε μαθητές, συνάδελφοι και ενδιαφερόμενοι ερευνητές να μπορούν δανείζονται βιβλία.
Σ' αυτά τα πλαίσια, απευθύνουμε κάλεσμα σε συναδέλφους και συναδέλφισσες που θα επιθυμούσαν να μας βοηθήσουν σ' αυτή την προσπάθεια να επικοινωνήσουν με το Δ.Σ. μέσω social media, email ή τηλεφώνου.

Ο Πρόεδρος, Μάριος Μαγιολαδίτης
Ο Γραμματέας, Σπύρος Σταθόπουλος