Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διπλή συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κέρκυρας

Δήμος Νότιας Κέρκυρας
27 Δεκεμβρίου 2019 / 12:28

Ψηφίζεται ο Προϋπολογισμός του Δήμου Νότιας Κέρκυρας στην Ειδική Συνεδρίαση -θα ακολουθήσει την 1η Τακτική Συνεδρίαση του σώματος για το 2020- που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Παρασκευή 3 Ιανουαρίου

ΛΕΥΚΙΜΜΗ (ΝΟΤΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ).  Δύο συνεδριάσεις, μια ειδική και μια τακτική, του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νότιας Κέρκυρας πραγματοποιούνται την ερχόμενη Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020, στην Αίθουσα Λόγου & Τέχνης του Γυμνασίου-Λυκείου Λευκίμμης.

Συγκεκριμένα, στις 17:30 το σώμα θα συνεδριάσει για την 1η Τακτική συνεδρίαση του σώματος για το 2020, με 10 θέματα (συν τις καθιερωμένες ανακοινώσεις & ερωτήσεις) στην ημερήσια διάταξή του.

Στις 19:00 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νότιας Κέρκυρας θα συνεδριάσει σε ειδική συνεδρίαση, με μοναδικό θέμα την ψήφιση του Προϋπολογισμού του Δήμου Νότιας Κέρκυρας για το 2020.

Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη της 1ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, έχει ως εξής:

1. Ανακοινώσεις-Ενημέρωση του Δημάρχου προς το Δημοτικό Συμβούλιο .

2. Ερωτήσεις, σύμφωνα με το άρθρο 4 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κέρκυρας (στο πλαίσιο ασκήσεως Δημοτικού Ελέγχου).

3. Οικονομικοί Απολογισμοί ετών 2017 και 2018 του ΔΟΠΑΠ (Εισηγητής Δήμαρχος)

4. Ορισμός Εκπροσώπου Γνωμοδοτικής επιτροπής με τον αναπληρωτή του,  για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης, εξουδετέρωσης ναυαγίων (Εισηγητής Αντιδήμαρχος κος Κουρτέσης) 

5. Μετατροπή Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) Δήμου Κέρκυρας σε Σύνδεσμο. (Εισηγητής Δήμαρχος)

6. Ορισμός ενός Τακτικού μέλους με τον αναπληρωτή του ως εκπρόσωπο του Δήμου Νότιας Κέρκυρας στον «ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» (Εισηγητής Δήμαρχος)

7. Μετατροπή Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας Δήμου Κέρκυρας σε Σύνδεσμο. (Εισηγητής Δήμαρχος)

8. Ορισμός ενός Τακτικού μέλους με τον αναπληρωτή του ως εκπρόσωπο του Δήμου Νότιας Κέρκυρας στον «ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» (Εισηγητής Δήμαρχος)

9. Κατάθεση πάγιας προκαταβολής κοινοτήτων σε λογαριασμούς του Δήμου και ορισμός υπευθύνων κίνησης λογαριασμών (Εισηγητής Αντιδήμαρχος κος Σαγιάς Γ.)

10. Τροποποίηση Τεχνικών Δελτίων των έργων

α) Ανέγερση Κλειστού Γυμναστηρίου Πολλαπλών χρήσεων στην Λευκίμμη και διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, προϋπολογισμού 2.400.000 ευρώ 

β )Έργο προστασίας εκβολών, Διαμόρφωση Αλιευτικού καταφυγίου στην Μπούκα Ποταμιού Λευκίμμης, προϋπολογισμού 2.200.000 ευρώ. (Εισηγητής Δήμαρχος)          
11. 'Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και του Δήμου Νότιας Κέρκυρας για την υλοποίηση Συμβάσεων-Προμηθειών από το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων ως καθολικό διάδοχο του καταργηθέντος Δήμου Κέρκυρας. (Εισηγητής Δήμαρχος)

12. Αποδοχή χρηματοδότησης για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών από Θεομηνίες  (Εισηγητής Δήμαρχος).