Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Παρασκευή στις 17:00 το ματς ΑΟΚK – ΠΑΣ Γιάννινα

αοκκ
11 Δεκεμβρίου 2019 / 16:16
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Αγωνίζονται για την Super League 2 και για την 9η αγωνιστική την Παρασκευή 13/12. Ένα ματς ανάμεσα στον πρώτο του βαθμολογικού πίνακα, ΠΑΣ Γιάννινα και στον τελευταίο ΑΟΚ Κέρκυρα, που τηρουμένων των αναλογιών οι φιλοξενούμενοι έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να μην έχει την αίγλη του παρελθόντος και για τις δυο ομάδες, αλλά ένα ματς Κέρκυρας – ΠΑΣ Γιάννενα πάντα προκαλούσε το ενδιαφέρον, ήταν το ντέρμπι της ΒΔ Ελλάδας, αλλά σχεδόν έχει ξεφτίσει τα τελευταία χρόνια. 
Το ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο και η προσέλευση στα γήπεδα όλο και μειώνεται και κάπως έτσι δείχνει να αντιμετωπίζεται και αυτός ο «παραδοσιακός» αγώνας ανάμεσα στις δυο ομάδες. Αγωνίζονται για την Super League 2 και για την 9η αγωνιστική την Παρασκευή 13/12. Ένα ματς ανάμεσα στον πρώτο του βαθμολογικού πίνακα, ΠΑΣ Γιάννινα και στον τελευταίο ΑΟΚ Κέρκυρα, που τηρουμένων των αναλογιών οι φιλοξενούμενοι έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους. 
Βέβαια στο σημερινό ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά και η Κέρκυρα των οκτώ συνεχόμενων ηττών δεν θα μας έκανε έκπληξη αν έφτανε στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Βέβαια το κλίμα δεν είναι το καλύτερο, τα προβλήματα βουνό, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ. 
Το ματς άλλαξε ώρα και αντί 19:30 όπου είχε αρχικά οριστεί, θα ξεκινήσει στις 17:00 και αυτό γιατί θα είναι τηλεοπτικό το παιγνίδι και θα το δείξει σε ζωντανή σύνδεση η ERT SPORTS. Αιτία της αλλαγής η συγκοινωνία, αφού το τελευταίο δρομολόγιο με το πλοίο από την Κέρκυρα φεύγει στις 20:45 και θέλει τόσο η αποστολή, όσο και οι φίλαθλοι των Ιωαννίνων που θα έλθουν στο νησί να επιστρέψουν αυθημερόν στα Γιάννενα, με αποτέλεσμα το αίτημα να γίνει δεκτό.
Λογικά αυτό θα εξυπηρετήσει και το συνεργείο, τους τεχνικούς, τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ που έρχονται από Θεσσαλονίκη για να μεταδώσουν το ματς και γι αυτούς θα ήταν ευκολότερο να μην διανυκτερεύσουν στην Κέρκυρα και να επιστρέψουν στη βάση τους. 
Αγωνιστικά ο Ρομπέρτο Μπολάνο ξέρει πλέον τι έχει στα χέρια του, τι θα αντιμετωπίσει κόντρα στον ΠΑΣ που θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στη Super League, ετοίμασε την ομάδα και αγωνιστικά και ψυχολογικά έτσι ώστε να μην παρουσιάσει την εικόνα που έδειξε στο τελευταίο ματς με τον Πλατανιά και μπροστά στο κόσμο να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια