Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσκεψη στη «Μέλισσα» εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής DG EMPL

ΑμεΑ
11 Nov 2019 / 12:28

Αναγνωρίστηκε για μια ακόμα φορά το πολυσχιδές κοινωνικό & εκπαιδευτικό έργο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ Κέρκυρας και του ΚΔΗΦ «Μέλισσα»

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Την εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής - DG EMPL, Αναστασία Μπακοπούλου, υποδέχτηκε την περασμένη Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου, ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ Κέρκυρας, στις εγκαταστάσεις του ΚΔΗΦ «Μέλισσα».

Την κα Μπακοπούλου συνόδευαν η Μαριέττα Ορφανού και ο Ευριπίδης Παναγιωτίδης από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ Κέρκυρας, Σπύρος Ζουμπουλίδης, η αντιπρόεδρος, Ζωή Κακαρούγκα, ο ταμίας, Αλέκος Κυπριανός και το μέλος της Ε.Ε., Δανιήλ Συναδινός, αφού τους καλωσόρισαν, τους  ενημέρωσαν για το πολυσχιδές κοινωνικό & εκπαιδευτικό έργο του Συλλόγου, τις δράσεις και τη λειτουργία του ΚΔΗΦ «Μέλισσα», ενώ στη συνέχεια τους ξενάγησαν στους χώρους εκπαίδευσης.

Εκεί η κα Μπακοπούλου και τα δύο στελέχη της ΕΥΔ της ΠΙΝ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς, αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο του Συλλόγου και της «Μέλισσας».