Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στις εκδηλώσεις για την επέτειο της ναυμαχίας της Ναυπάκτου συμμετείχε η Φ/Ε «Μάντζαρος» (photos)

Φιλαρμονική Εταιρία «Μάντζαρος»
06 Οκτωβρίου 2019 / 12:18

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Φιλαρμονικής Εταιρίας «Μάντζαρος» στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη νικηφόρο ναυμαχία της Ναυπάκτου το 1571

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στις εκδηλώσεις του Δήμου Ναυπακτίας για την επέτειο της νικηφόρας, για τον ηνωμενο Χριστιανικό στόλο κατά των Οθωμανών, ναυμαχίας της Ναυπάκτου του 1571, συμμετείχε η Φιλαρμονική Εταιρία «Μάντζαρος», κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων όσοι παραβρέθηκαν.



Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, το οποίο απέστειλε η Φιλαρμονική Εταιρία «Μάντζαρος»:

«Η Φιλαρμονική Εταιρία «Μαντζαρος», αποδεχόμενη επίσημη πρόσκληση του Δήμου Ναυπακτίας, παρευρεθη στην Ναυπακτο συμμετέχοντας στις επίσημες εκδηλώσεις του Δήμου για την επέτειο της νικηφόρας, για τον ηνωμενο Χριστιανικό στόλο κατά των Οθωμανών, ναυμαχίας της Ναυπακτου του 1571.

Στα πλαίσια αυτά, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συναυλία της Φιλαρμονικης, υπό την διεύθυνση του αναπληρωτή Αρχιμουσικού της κ. Σπύρου Ρουβά.



Το ρεπερτόριο της συναυλίας ήταν σχετικό θεματικά με το ιστορικό γεγονός της Ναυμαχίας και τόσο τα μουσικά τεμάχια, όσο και η απόδοση της μπάντας ικανοποίησαν απόλυτα το κοινό και τις τοπικές Αρχες, πράγμα το οποίο εξεφράσθη με τον πιο έκδηλο τρόπο, ενώ δεν έλειψαν οι προτάσεις για μια νέα συνεργασία και παρουσία της Φιλαρμονικής μας στην Ναύπακτο στο άμεσο μέλλον».