Τετάρτη 17.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εδώ είναι ο Βραζιλιάνος κυνηγός, Τουράμ

ΑΟΚΚ
05 Ιουλίου 2016 / 18:11
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο εκλεκτός «κυνηγός» του Μιχάλη Γρηγορίου είναι ο Τουράμ ή Ροτζέριο Κονσεϊσάο ντο Ροζάριο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έχει συμφωνήσει προφορικά με την Κέρκυρα και ταξίδεψε στην Ελλάδα μαζί με τον ατζέντη του για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές, είναι στο νησί μας και φαίνεται να ολοκληρώνεται η συμφωνία.

Χθες πέρασε εργομετρικές εξετάσεις και αναμένεται η επισημοποίηση της συμφωνίας, για την μεταγραφή του ως δανεικός στον ΑΟΚ Κέρκυρα, που όμως επιθυμεί αν τον πάρει ελεύθερο. 
Ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Κύπρο με τον Άρη Λεμεσού και τον Απόλλωνα Λεμεσού ως δανεικός από την Ατλέτικο Παραναένσε.
Τη σεζόν 2013/14 σημείωσε 15 γκολ, την επόμενη τέσσερα και την προηγούμενη σεζόν με την φανέλα του Απόλλωνα είχε δύο γκολ και δύο ασίστ σε 22 συνολικά συμμετοχές.
Εν τω μεταξύ και επίσημα o Ντιμιτρόφσκι είναι ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας, αφού υπόγραψε διετές συμβόλαιο. Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:  
Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι.  Το Δ.Σ. του επτανησιακού συλλόγου και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας καλωσορίζει για δεύτερη φορά στην καριέρα του τον 28χρονο (30/11/1988) διεθνή (4 φορές) Σκοπιανό κεντρικό αμυντικό στην Κέρκυρα.  Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν μέχρι το καλοκαίρι του 2018.  Ο Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι φόρεσε τη φανέλα της Κέρκυρας τη σεζόν 2014-15 σε 27 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Super League σκοράροντας και μια φορά, ενώ είχε και 4 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας, πριν αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι για την Καραμπάχ του Αζερμπαϊτζάν. Το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Τσεχία για λογαριασμό της Τέπλιτσε.
Βέβαια ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωράει και μάλιστα με πιεστικούς ρυθμούς, ο Μ. Γρηγορίου θέλει τους παίκτες που θα έχει φέτος, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει 7-20 Ιουλίου στα Τρία Πέντε Πηγάδια. Οι προπονήσεις συνεχίζονται εντατικά στον Πλάντραφο και όπως όλα δείχνουν κάποιοι παίκτες θα «κοπούν» είτε πριν το βασικό στάδιο προετοιμασίας είτε μετά, η ομάδα θα αποκτήσει τουλάχιστον 3-4 ακόμα ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές, σίγουρα έναν ακόμα κυνηγό (εκτός του βραζιλιάνου) και δυο μέσους που θα δώσουν το κάτι παραπάνω. Το θέμα με τον Ουρουγουανό που στοχεύει η ομάδα απομακρύνεται, γιατί δεσμεύεται με συμβόλαιο και η ομάδα του θέλει να τον «πουλήσει» και όχι να τον δώσει έστω δανεικό για ένα χρόνο. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια