Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προβολή Ταινίας «The Artist» στο Μουσείο Καποδίστρια

The Artist
20 Αυγούστου 2019 / 11:00
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Πέμπτη 22 Αυγούστου, το Μουσείο Καποδίστρια - Capodistrias Museum, σε συνεργασία

 με την The moonlight cinema caravan, προβάλλει την βραβευμένη ταινία με Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, «The Artist"».
Στο ξέφωτο του Μουσείου Καποδίστρια φέτος το καλοκαίρι επιστρέφει μία αγαπημένη συνήθεια: Προβολή ταινιών κάτω από τον έναστρο ουρανό! Αυτή την Πέμπτη 22/8, προβάλλεται μία ρομαντική, σύγχρονη γαλλικής ταινία, η οποία όμως είναι ασπρόμαυρη και βωβή! Μια ταινία  αφιέρωμα στην μαγεία του βωβού κινηματογράφου, για την οποία ο πρωταγωνιστής, Jean Dujardin, απέσπασε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου και το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού στο Φεστιβάλ Καννών.
Δραματική | 2011 | Διάρκεια: 100'
Σενάριο/Σκηνοθεσία: Michel Hazanavicius
Πρωταγωνιστούν:  Jean Dujardin, Bérénice Bejo, John Goodman
Υπόθεση: Το 1927 ένας μεγάλος αστέρας του βωβού κινηματογράφου του Χόλιγουντ συνειδητοποιεί πως η  καριέρα του κλονίζεται, καθώς ο ήχος αρχίζει και εισέρχεται στις ταινίες. Ταυτόχρονα, μια φρέσκια και φιλόδοξη ηθοποιός, την οποία έχει βοηθήσει, αναδεικνύεται ως μία από τις αστέρες του ομιλούντος κινηματογράφου. Οι δυο τους, που βρίσκονται σε ακριβώς αντίθετη πορεία στην καριέρα τους, αναζητούν το κατά πόσο μπορεί να διατηρηθεί μια σχέση ανάμεσά τους.
Ώρα: 21:30* Είσοδος: 4€
*Το Καφέ και ο κήπος του Μουσείου ανοίγουν από τις 20:00.

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.