Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για νυχτερινές κόντρες στην «πίστα» της ε.ο. Παλαιοκαστρίτσας

συλλήψεις
16 Αυγούστου 2019 / 11:53

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κόντρες, σούζες και ο εκκωφαντικός ήχος των εξατμίσεων να σπάζει την ησυχία της νύχτας (σ.σ. όση ησυχία μπορεί νάχουν οι καλοκαιρινές, κερκυραϊκές νύχτες). Οι παρόδιοι περίοικοι στα Γουβιά έχουν επανειλημμένα διαμαρτυρηθεί στην Αστυνομία για την κατάσταση τα βράδια στην ευθεία κι από φανάρι σε φανάρι.

Από την στροφή του νοσoκομείου έως το σούπερ μάρκετ. Ξημερώματα της Παναγίας, η Τροχαία τους έστησε καρτέρι και τους τσίμπησε.
Σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση, συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (15.08.2019), τέσσερα (4) άτομα 26,19,20 και 19 ετών, κατά περίπτωση, για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, επικίνδυνη οδήγηση και στέρηση αδειών οδήγησης.
Ειδικότερα, πρόκειται για 26χρονο ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα διενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς, με κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος, στερούμενος αδείας ικανότητας οδηγήσεως και τρία (3) ακόμη άτομα, δύο 19χρονοι και ένας 20χρονος, οδηγοί δικύκλων μοτοσκλετών , οι οποίοι στερούνταν αδείας ικανότητας οδηγήσεως.
Προανάκριση πραγματοποίησε το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσυκλέτα του 26χρονου και ακινητοποιήθηκαν των υπολοίπων τριών.