Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νικολούζος: Σε δύο μέρες το θέμα θα έχει λήξει

Σκουπίδια
29 Ιουνίου 2016 / 13:49

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ένας μετά τον άλλον οι παραγωγικοί φορείς, τουριστικοί και επαγγελματικοί, συναντούν το Δήμαρχο και τον Αστυνομικό Διευθυντή σε μια εναγώνια προσπάθεια να πληροφορηθούν για τις εξελίξεις στο θέμα των απορριμμάτων.

Η πρόβλεψη αυτή του κ. Νικολούζου έγινε κατά την ενημερωτική συνάντησή του με τη διοίκηση του συλλόγου των εστιατόρων αλλά και την ομοσπονδία των επαγγελματιών (ΟΕΒΚ), από τους οποίους και προέρχεται η πληροφορία.
Ωστόσο, μετά από τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες του Κ. Νικολούζου για την απρόθυμη στάση των κρατικών και αστυνομικών Υπηρεσίων, πεποίθηση που προσυπογράφουν και δημοτικοί σύμβουλοι με ανοιχτή επιστολή τους, υπήρξε επικοινωνία με τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως Νίκο Τόσκα και αντικείμενο την επείγουσα λύση του αποκλεισμού του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου.
Σύμφωνα δε με αστυνομικές πηγές, επιστράφηκαν οι δικογραφίες εναντίον κατοίκων που συμμετέχουν στον αποκλεισμό του ΧΥΤΑ από την Αστυνομία στην Εισαγγελία, χαρακτηριζόμενες αόριστες τόσο ως προς τα πρόσωπα όσο και ως προς τα αδικήματα.