Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υπέγραψε ο Επστάιν, κλείνει ο Σιόντης

αοκκ
22 Ιουνίου 2016 / 18:10
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Τετάρτη στα γραφεία της ομάδας έπεσαν οι υπογραφές με τον Ντένις Επστάιν (φωτο), τον Γερμανό ποδοσφαιριστή που επέστρεψε στην ομάδα. Ο αριστερός ακραίος επιθετικός είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα, γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και η πολύ πετυχημένη παρουσία του στην Ελλάδα και την Σούπερ Λίγκα είναι εγγύηση, αφού εκτός της Κέρκυρας αγωνίστηκε με Ηρακλή, Ολυμπιακό και Ατρόμητο.

Στους στόχους και ο Σιόντης ο οποίος ήταν στην ομάδα τελευταία φορά την περίοδο 2014-15 στη Σούπερ Λίγκα, στο β΄ γύρο και είχε μάλιστα 16 συμμετοχές και 3 στο κύπελλο. Είχε συμβόλαιο και για την σεζόν που τελείωσε και θα έμενε στην ομάδα, αλλά ο υποβιβασμός της ομάδας στα χαρτιά, ήταν αιτία να φύγει με μεταγραφή για την Βέροια για να παίξεις την Σούπερ Λίγκα. Όμως ο πολυσύνθετος παίκτης πάντα έδειχνε ιδιαίτερη αγάπη για την ομάδα της Κέρκυρας έχει ιδρώσει και ματώσει τη φανέλα και παλιότερα και θα επιστρέψει ακόμα μια φορά στο νησί μας. Είναι ένα πολυεργαλείο για τον Μιχάλη Γρηγορίου, αφού παίζει με μεγάλη επιτυχία και σαν αμυντικός μέσος και σαν κεντρικός αμυντικός και μπορεί να έχει μια θέση βασικού στην ομάδα, στα 28 του χρόνια πιο έμπειρος από ποτέ. Βέβαια οι συζητήσεις μπορεί να έχουν γίνει από καιρό, αλλά οι δεσμεύσεις με την ομάδα της Βέροιας δεν επέτρεπαν την δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντος και κυρίως της προφορικής συμφωνίας με την ομάδα.
Για αύριο έχει προγραμματιστεί η επιστροφή του Μιχ. Γρηγορίου στο νησί μας, αφού η βδομάδα που έλειψε στην Αθήνα ήταν βδομάδα εντατικής δουλειάς με προσωπικές επαφές με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομάδα, αλλά και μάνατζερ έτσι ώστε να  επιστρέψει στο νησί έχοντας ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του μεταγραφικού σχεδιασμού. Καλές είναι οι ειδήσεις, αφού οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που στοχεύει η ομάδα, λένε ΝΑΙ στην Κέρκυρα και η λογική λέει ότι ως το τέλος του μήνα θα έχουμε μεγάλο μέρος του μεταγραφικού σχεδιασμού ολοκληρωμένο, ενώ αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις  για τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν, αλλά και αυτούς που θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα.  
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια