Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νεκρός 24χρονος ψαροντουφεκάς στον Αγ. Στέφανο Σινιών

νεκρός ψαροντουφεκάς
24 Αυγούστου 2018 / 18:38

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την τελευταία του πνοή στο βυθό άφησε ένας 24χρονος Κερκυραίος.

Ο άτυχος νέος βούτηξε στη θάλασσα με ψαροντούφεκο μαζί με έναν φίλο του. Κάποια στιγμή ο φίλος του ανησύχησε καθώς η ώρα περνούσε και ειδοποίησε βοήθεια. Δυστυχώς ο 24χρονος εντοπίστηκε νεκρός, εγκλωβισμένος ανάμεσα σε βράχια. 

Η ανακοίνωση του Λιεμναρχείου Κέρκυρας

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό αγνοούμενου 24χρονου υποβρύχιου αλιέα, ο οποίος σύμφωνα με δήλωση οικείου του, είχε νωρίτερα μεταβεί στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά Στενού ν. Κέρκυρας για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας και έκτοτε αγνοείται.
Άμεσα απέπλευσαν προς εντοπισμό του ανωτέρω περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και σκάφη του Ελληνικού Κέντρου Διάσωσης και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κέρκυρας. Παράλληλα, απέπλευσε δεύτερο περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. με επιβαίνοντες ιδιώτες δύτες από τους οποίους εντοπίστηκε ο 24χρονος στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Στεφάνου Κερασιάς βορειοανατολικά ν. Κέρκυρας, χωρίς τις αισθήσεις του και αφού περισυνελέγη, μεταφέρθηκε στον οικείο λιμένα και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ η σορός του ανωτέρω πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κέρκυρας, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.