Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αντι-σκουπίδια, διεθνή καμπάνια ετοιμάζουν οι ξενοδόχοι

Ξενοδόχοι
25 Ιουλίου 2018 / 16:59

Έντονη παραμένει η ανησυχία (και) στους ξενοδόχους για την εξέλιξη της κατάστασης με τα σκουπίδια. Με ανακοίνωσή τους ζητούν την άμεση επίλυση του προβλήματος και προχωρούν σε καμπάνια για την αλλαγή της εικόνας, που δημιουργήθηκε.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ένωση Ξενοδόχων καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, το Σ.Υ.Δ.Ι.Σ.Α, τον Δήμο, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τους Βουλευτές και τα αρμόδια Υπουργεία, να δώσουν λύση στο θέμα της αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων στην Κέρκυρα, άμεσα. 
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία πλέον για την κατάσταση που έχουν φέρει τον τουριστικό και όχι μόνο προορισμό Κέρκυρα. Η ζημία που έχει γίνει ήδη πλήττει και θα πλήξει το τουριστικό μας προϊόν για την επόμενη δεκαετία. 
Η ανοχή μας τελείωσε, δεν αντέχουμε την καθαρή κοροϊδία άλλο. 
Η Ένωση Ξενοδόχων σε μια προσπάθεια αποκατάστασης της τραγικής εικόνας της Κέρκυρας, ανέλαβε την πρωτοβουλία σε συνεργασία με την Marketing Greece, της δημιουργίας μιας διεθνούς διαφημιστικής καμπάνιας. 
Καλούμε την τοπική κοινωνία και τις επιχειρήσεις να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, διαδίδοντας την στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.