Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Παρασκευή τα τουριστικά βραβεία Apollo στο Vido Island

Βίδο
31 Μαΐου 2018 / 10:08

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα φετεινά βραβεία ενος απο τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς της Σκανδιναβίας Apollo,

θα φιλοξενήσει την 1η Ιουνίου 2018, στις 20.30 το Vido Island Restaurant Bar. Στην Κέρκυρα το Apollo, εχει 6 πτήσεις κάθε Δευτέρα, μεταφέρει χίλιους εκατό (1.100)πελατες εβδομαδιαίως σε περισσότερα απο είκοσι έξι (26) ξενοδοχεία εκ των οποιων τα τρία (3) βρίσκονται στους Παξους.
 
Η ιστορία του Οργανισμου Apollo.
 
Ο Φώτιος και η αγάπη της Γεωργίας για την πατρίδα τους

Η Ελλάδα ήταν η αρχή του σημερινού Απόλλωνα. Χρειάστηκαν δέκα χρόνια πριν ο Απόλλων άρχισε να απομακρύνεται από τα σύνορα της Ελλάδας. Σήμερα, ο Apollo είναι ο τρίτος μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας της Σουηδίας και έχει ένα ευρύ φάσμα ταξιδιών σε όλο τον κόσμο.
 
Η αγάπη της Ελλάδας είναι ακόμα η καρδιά της επιχείρησής μας. Αλλά ο Απόλλων είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Σήμερα ταξιδεύουμε σε όλες τις γωνιές του κόσμου και οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν μεταξύ ολοκληρωμένων πακέτων ναύλωσης και ταξιδιών.
 
2017
Ο Apollo εξαγόρασε τον χιονοδρομικό και τουριστικό οργανισμό  Xtravel και τώρα επεκτείνει το φάσμα των ενεργών και γρήγορων ταξιδιών στο σέρφινγκ, το σκι, την ορεινή ποδηλασία και το μοτοκρός.
Ο Apollo παίρνει δύο ολοκαίνουργια αεροπλάνα του Airbus A321 ΝΕΟ και πλέον διαθετει τον χαρακτηρισμό του πιο σύγχρονου στόλου αεροσκαφών στον κόσμο.
Ο Ολυμπιακη  επιτροπή  της Σουηδίας πηγαίνει στην Κρήτη και το Apollos Sports Hotel Cavo Spada Ολυπιακο Camp και ξεκινά τις πρώτες προετοιμασίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018 στο Pyeongchang της Νότιας Κορέας.
2016
Ο Apollo εγκαινιάζει το Ντουμπάι και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ως νέο προορισμό charter, ο οποίος θα αποτελέσει  μια άμεση επιτυχία.
Η θυγατρική εταιρεία Apollos Golf Plaisir δεν είναι μόνο ο καλύτερος διοργανωτής ταξιδιών του γκολφ στη Σουηδία, αλλά κερδίζει και το βραβείο ως ο καλύτερος διοργανωτής ταξιδιών του γκολφ στην Ευρώπη στα Παγκόσμια Βραβεία Γκολφ στην Πορτογαλία.
Ο Apollo εγκαινιάζει το πρώτο του Apollo Mondo Family Resort ξενοδοχείο στην Κροατία, το Romana Beach Hotel, το οποίο γίνεται αμέσως ενα από τα αγαπημένα project για τους πελατε.
2015
Ο Apollo αποκτά έναν νέο ιδιοκτήτη, γερμανικό όμιλο REWE και είναι πλέον μέρος του ταξιδιωτικού τμήματος του ομίλου DER Touristik ως DER Touristik Nordic AB.
Ο Leif Vase Larsen επιστρέφει ως Διευθύνων Σύμβουλος.
Ο Apollo ξεκινά νέες ιδέες ξενοδοχείων - Apollo Mondo. Το Apollo Mondo προσφέρει κάτι  νεο στις οικογένειες και τα ζευγάρια και έχει τέσσερις υποκατηγορίες. Οικογενειακά Θέρετρα,  Selected, Enjoy και Duo.
Ο Θεός Απόλλων συνταξιοδοτείται και ξεκινάει μια νέα διαφήμιση.
 
2014
Ο Apollo εγκαινιάζει ένα παιδικό club και το sim school  σε δύο επιλεγμένα ξενοδοχεία. Παραλία Μύθος και Kaya Side. Το Club Polly και το Mino προσφέρουν νεες δραστηριότητες μάθησης, διασκέδασης και μαγειρικής. Οι φίλοι Polly και Mino γίνονται γρήγορα τα αγαπημένα των παιδιών.
Ξεκινά η εφαρμογή Apollos Travel.
 
2013
Το SOK και το Apollo αρχίζουν  μια μοναδική συνεργασία που κάνει τον Apollo τον επίσημο προμηθευτή εκπαιδευτικών ταξιδιών και στρατοπέδων εκπαίδευσης της SOK.
Ο Θεός Απόλλων γίνεται εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας.
 
2012
Ο Apollo, μέσω της εισαγωγής του ξενοδοχείου booking site apolloflex.se, εισέρχεται σε ένα νέο ταξιδιωτικό τομέα.
 
2011
Ο Απόλλων γιορτάζει 25 χρόνια ως ταξιδιωτικός πράκτορας.
Η Kuoni αποκτά το Lime Travel στη Σουηδία. Αυτό είναι το πρώτο βήμα στο αποκλειστικό τμήμα της Kuoni στη Σκανδιναβία.
Ο Mats Dahlquist διαδέχεται τον Leif Vase Larsen και η ομάδα αλλάζει το όνομα σε Kuoni  Nordic.
 
2010
Ο Apollo εισάγεται στη φινλανδική αγορά.
 
2009
Η Novair είναι ο μοναδικός σκανδιναβικός φορέας charter στο χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ σχέδιο SESAR. Η Novair εισέρχεται στο υποπρόγραμμα MINT, το οποίο εισάγει για πρώτη φορά στην Ευρώπη την προσέγγιση στην πράσινη ανάπτυξη.
 
2008
Ο Απόλλωνας αγοράζει τον μεγαλύτερο οργανωτή γκολφ της Σουηδίας Golf Plaisir.
Η Kuoni Scandinavia χτυπά ρεκόρ με σχεδόν ένα εκατομμύριο ταξιδιώτες.
 
2007
Ο Apollo επεκτείνεται στη Δανία με την εξαγορά του Falk Lauritsen.
 
2006
Ο Απόλλων γιορτάζει είκοσι χρόνια και ο Leif Vase Larsen γίνεται Διευθύνων Σύμβουλος της Kuoni Σκανδιναβίας μετά από το Fons Brusselmans.
 
2004
Η καταστροφή του τσουνάμι κλονίζει τον κόσμο και την ταξιδιωτική βιομηχανία. Τόσο οι επισκέπτες όσο και οι συνεργάτες βρίσκονται μεταξύ των θυμάτων.
 
2003
Η στροφή έρχεται. Αυτό το έτος είναι το πρώτο έτος που είναι κερδοφόρο αφού ο Kuoni ανέλαβε ως νέος ιδιοκτήτης.
 
 
2001
Ο Φώτιος Κωστουλας πουλάει την εταιρία του στη Kuoni Holding Ltd.
Η 11η Σεπτεμβρίου προβληματιζει τον κόσμο και μειώνει δραματικα τα ταξίδια στον κόσμο.
 
 
2000
Η Kuoni εισέρχεται στη σουηδική αγορά αποκτώντας μέρος του Apollo.
 
 
1999
Ο Apollo είναι εγκατεστημένος στη Νορβηγία.
 
1997
Η Novair ιδρύεται και η αεροπορική εταιρεία πραγματοποιεί το πρωτο  της ταξίδι στην Ταϊλάνδη.
 
1996/1997
Το Apollo είναι πλέον γνωστό ως τουριστικός πράκτορας όλο το χρόνο με χειμερινά ταξίδια στην Ταϊλάνδη, τη Γκραν Κανάρια, την Τενερίφη, την Κόστα ντελ Σολ και την Κόστα Μπλάνκα, καθώς και την Αθήνα, τη Λάρνακα και το Λονδίνο.
 
1996
«Η γνώση του κόσμου» γίνεται μια έννοια. Ο Apollo διευρύνει το πρόγραμμα με ταξίδια στη Μαγιόρκα, την Τουρκία και τη Μάλτα και η εταιρεία αρχίζει να μεγαλώνει σοβαρά.
 
1995
Ο Apollo εδρεύει στη Δανία με γραφεία στην Κοπεγχάγη και στη συνέχεια επίσης στο Aarhus.
 
1994
Για πρώτη φορά, ο Απόλλωνας ταξιδεύει σε χώρες εκτός της Ελλάδας, καθώς ταξιδεύει και στην Κύπρο.
 
1988
Ο Απόλλωνας ταξιδεύει σε μεγάλα τμήματα του ελληνικού νησιωτικού κόσμου και εδραιώνεται ως Ειδικος τουριστικος οργανισμος για την Ελλαδα.
 
1987
Προσφέρονται ομαδικά ταξίδια, κρουαζιέρες και η ευκαιρία να συνδυαστούν διαφορετικοί προορισμοί.
 
1986
Το Apollo Travel δημιουργείται και γίνεται ταξιδιωτικός πράκτορας που παράγει και πουλάει ταξίδια σε τέσσερις ελληνικούς προορισμούς. Την Αθήνα, την Ριβιέρα της Αθήνας, τον Πόρο και τη Νάξο. Ο Φώτιος Κωστούλας (και ο πρώην εταίρος Γεώργιος Χατζής) ίδρυσαν το com