Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέα δρομολόγια απευθείας για Κέρκυρα από τον Όμιλο Lufthansa

Lufthansa
12 Απριλίου 2018 / 14:48

Ο Όμιλος Lufthansa ενισχύει τα δρομολόγιά του από και προς δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, αλλά προσθέτει και νέους, όπως ανακοίνωσαν στελέχη της εταιρείας για τη νέα τουριστική περίοδο

ΑΘΗΝΑ. Στελέχη της διοίκησης του Ομίλου Lufthansa, κατά τη διάρκεια ενημερωτικής συζήτησης με τους εκπροσώπους του Τύπου στην Αθήνα, όπου παρουσίασαν τις τελευταίες εξελίξεις του Ομίλου τόσο στη διεθνή όσο και στην ελληνική αγορά, επισήμαναν πως στην Ελλάδα πέτυχαν 6% αύξηση στην πληρότητα θέσεων στις πτήσεις της Lufthansa, γεγονός που προκάλεσε ιδιαίτερη ικανοποίηση και απέδειξε ότι «οι στρατηγικές αποφάσεις του Ομίλου είναι προς τη σωστή κατεύθυνση». Για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο, μάλιστα, το δίκτυο δρομολογίων του Ομίλου ενισχύθηκε με νέα δρομολόγια από και προς δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς. 
 
Τα νέα δρομολόγια
 
Ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με 5 αεροπορικές εταιρείες (Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines και Eurowings), έχει παρουσία σε 20 ελληνικά αεροδρόμια και προσφέρει έως και 443 απευθείας πτήσεις ανά εβδομάδα προς 17 Ευρωπαϊκούς προορισμούς. Συγκεκριμένα, για το φετινό καλοκαίρι η Lufthansa εγκαινιάζει το νέο δρομολόγιο Σαντορίνη - Φρανκφούρτη, η SWISS εντάσσει στο πρόγραμμά της τη σύνδεση Καλαμάτα - Γενεύη, η Austrian Airlines παρουσιάζει 12 νέα δρομολόγια, ενώ η Brussels Airlines θα συνδέει για πρώτη φορά τις Βρυξέλλες με την Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο, τα Χανιά, την Κω, τη Μύκονο, την Καλαμάτα και τη Σαντορίνη. Η Eurowings, η υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους θυγατρική της Lufthansa, θα προσφέρει φέτος το καλοκαίρι 18 νέες συνδέσεις συνδέοντας την Κέρκυρα, το Ηράκλειο, την Κω και τη Ρόδο με αεροδρόμια της Γερμανίας και της Αυστρίας. Η θυγατρική της SWISS, Edelweiss, θα συνδέει φέτος τα Χανιά και τη Σάμο με τη Ζυρίχη.