Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συντριβή 4-0 από Παναθηναϊκό, δεν βλεπόταν ο ΑΟΚ Κέρκυρα

ΑΟΚΚ
20 Ιανουαρίου 2018 / 18:32
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Πάρα πολύ κακός ο ΑΟΚ έχασε μόνο 4-0 από έναν διαλυμένο φέτος Παναθηναϊκό και το σκορ είναι μικρό αν αναλογιστούμε πόσες ακόμα ευκαιρίες έκανε η ομάδα του τριφυλλιού.

Η ομάδας της Κέρκυρας που αντιμετωπίζει το φάσμα του υποβιβασμού ήταν κυριολεκτικά κοιμισμένη σε όλο το ματς, παίκτες με βαριά πόδια πήγαιναν δεύτεροι στη μπάλα, αμυντικά ήταν πολύ κακοί και ο Παναθηναϊκός έκανε περίπατο, πέτυχε την μεγαλύτερη φετινή του νίκη.
Ο  Δώνης σκόραρε στο 16’ το 1-0 μετά από μαγική μπαλιά του Βιγιαφάνιες και εξαιρετική ενέργεια και ασίστ από δεξιά του Χατζηγιοβάνη ενώ στο 34’ έδωσε το 2-0 στον Γιόχανσον.
Ο Βιγιαφάνες έφτιαξε στο β΄ μέρος και τα δο γκολ του ΠΑΟ, στο 70’ Λουντ κάνει το 3-0 και με  «σκαφτό» πλασέ ο Άλτμαν στο 90’ με κεφαλιά ανενόχλητος το 4-0.
Η Κέρκυρα δίχως αρχή και τέλος ήταν η χειρότερη φετινή και με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχει καμιά τύχη στη συνέχεια.
Διαιτητές: Γ. Μπλάνας (Μεσσηνίας), Α. Πήττας (Ηλείας), Α. Μειντάνας (Αχαΐας)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Οικονόμου, Κουρμπέλης, Ινσούα, Τζανδάρης (57' Στάικος), Λουντ, Χατζηγιοβάνης (80' Κουντουριώτης), Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ, Δώνης (82' Άλτμαν).
ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ (Σάκης Τσιώλης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Ιωάννου, Γκράσι, Επστάιν, Κ. Ντιόγκο (57' Μυτίδης), Γρομητσάρης, Σιόντης, Ρόλε (46' Μπαλάφας), Παμλίδης, Τουράμ (71' Αρτυματάς).
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια