Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νίκη ανάσα του ΑΟΚ 1-0 τον Παναιτωλικό

ΑΟΚΚ Παναιτωλικός
21 Οκτωβρίου 2017 / 19:01
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η νίκη ήταν μονόδρομος για τους παίκτες της Κέρκυρας και τον Αλέκο Βοσνιάδη κόντρα στον Παναιτωλικό, αφού ήταν το πέμπτο εντός έδρας ματς

και μόλις μια είχαν πετύχει στα τέσσερα προηγούμενα. Έχοντας δίπλα τους και τον κόσμο, αλλά κυρίως παίζοντας με ψυχή και μυαλωμένα έφτασαν στον στόχο τους και κρίνεται απόλυτα δίκαιη η επιτυχία.
Στο α΄ μέρος μπορεί να είχε κατοχή μπάλα η ομάδα του Αγρινίου, αλλά τις ευκαιρίες τις έχασε ο ΑΟΚ που είχε έξι τελικές, έναντι δυο του αντιπάλου.
Στην επανάληψη ήταν πιο προσεκτικές οι ομάδες, λίγες οι καλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Ο Νούνες στο 79΄εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος γύρισμα του Μόρας με το κεφάλι, πήρε τη μπάλα και μέσα από την περιοχή με ωραίο πλασέ, η μπάλα βρήκε το δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0 που ήταν και τελικό.   

Διαιτητής: Θάνος Σέζος (Κιλκίς).
Βοηθοί: Σάββας (Σερρών) και Χατζηνάκος (Δράμας)

ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γκομές, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Ζ. Ντιόγκο, Αρτυματάς, Σιόντης, Σπίνουλας, Ζορμπάς (73' Μπαλάφας), Επστάιν (66' Νούνες), Παμλίδης (88' Μπάουμαν).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Παρράς (49' Ρότσα), Μαρινάκης (74' λ. τρ. Μύγας), Μόρας, Μιχάι, Μπράβο, Μαζουρέκ, Ρόσα, Μ. Πάουλο, Μοράρ, Ντίας (59' Κλέσιο).
 ΦΩΤΟ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια