Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έχασε πέναλτι και δυο βαθμούς o ΑΟΚ Κέρκυρα με Λεβαδειακό

ΑΟΚ Κέρκυρα Λεβαδειακός
24 Σεπτεμβρίου 2017 / 19:11
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΑΟΚ έχασε δυο πολύτιμους βαθμούς από τον Λεβαδειακό σε ένα ματς που ήταν καλύτερος, δημιούργησε σωρεία ευκαιριών

μπροστά από την εστία του Επασί αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν και ένα δεύτερο γκολ για να πάρει τη νίκη. Μάλιστα έχασε και πέναλτι με τον Επστάιν στο 53', σε μια φάση που αποβλήθηκε ο Λεονάρντο των φιλοξενούμενων και έμειναν με δέκα παίκτες .
Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Ζοζέ Ανιγκό αν και αγωνιζόταν από το 53' με παίκτη λιγότερο, στάθηκε τυχερή και ικανή στη φάση του πέναλτι, άντεξε μέχρι το τέλος στην πίεση της Κέρκυρας και απέσπασε έναν σημαντικό βαθμό.

Με μια αλλαγή στη συνηθισμένη ενδεκάδα ξεκίνησε το ματς ο Αλ. Βοσνιάδης, ο Τουράμ επέστρεψε παίρνοντας τη θέση του Ντουαλά, είχε ένα καλό ξεκίνημα, αλλά στο 41΄ σε μια σύγχυση στην περιοχή δέχθηκε γκολ από τον  Νιάς και πήγε με το 0-1 στα αποδυτήρια, σε ένα ημίχρονο που είχε ρυθμό στο πρώτο εικοσάλεπτο.
Στην επανάληψη ο ΑΟΚ πίεσε από την αρχή είχε την υπεροχή που  καρποφόρησε στο 52' όταν κερδίζει πέναλτι μετά από χέρι που έκανε ο Μεντί μέσα στην περιοχή. Ο Επστάιν ανέλαβε την εκτέλεση του, νίκησε τον Επασί που έπεσε στην άλλη γωνία και έκανε το 1-1 για την ομάδα του.
Ένα λεπτό αργότερα η Κέρκυρα κέρδισε και άλλο πέναλτι όταν ο Λεονάρντο άπλωσε το χέρι του σε κεφαλιά του Παμλίδη μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής Καραντώνης υπέδειξε το πέναλτι και απέβαλε τον αμυντικό του Λεβαδειακού με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Ο Επστάιν ανάλαβε και πάλι την εκτέλεση αλλάζοντας γωνία αλλά ο Επασί αυτή τη φορά έπεσε σωστά και κράτησε το 1-1 για την ομάδα του.
Από κει και πέρα έκλεισε στην περιοχή του τον Λεβαδεικό ο ΑΟΚ, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη.
Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Αθ. Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας), Αν. Πυλαρινός (Ζακύνθου)
ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γρομητσάρης, Αρτυματάς, Γκομές, Σοϊλέδης (30' Ντιόγκο), Σιόντης, Σπινούλας (74' Ντουαλά), Τουράμ, Παμλίδης, Επστάιν (85' Κόντος), Μπαλάφας.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπόυρης, Μεντί, Λεονάρντο, Φαβάρο, Ζαραδούκας, Νιάς, Μητρόπουλος (90' Καλτσάς), Μπραντάο (69' Γιακουμάκης), Γιουσούφ, Σίλβα (63' Αντιλέου).

Δείτε περισσότερες εδώ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια