Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οικογενειακή τραγωδία στον Βιρό με απόπειρα ανθρωποκτονίας

απόπειρα ανθρωποκτονίας
17 Σεπτεμβρίου 2017 / 11:56

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στον ανακριτή αναμένεται να προσαχθεί το μεσημέρι της Δευτέρας ο 49χρονος Σ.Α.που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του 28χρονου γιου της συμβίας του.

Σύμφωνα με νομικές πηγές, τα δραματικά γεγονότα εξελίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Βιρό και προέκυψαν ως το προϊόν της συμπλοκής ανάμεσα στους τρεις. Αποτέλεσμα του καυγά ήταν να τραυματισθεί με κουζινομάχαιρο σοβαρά στην κοιλιακή χώρα ο 28χρονος. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου αμέσως οδηγήθηκε στο Χειρουργείο. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, ευτυχώς το τραύμα δεν είχε προκαλέσει τέτοια αιμοραγία ώστε να τεθεί σε κίνδυνο η ζωή του και βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου, στο στάδιο της ανάρρωσης.

Ο 49χρονος συνοδεία του δικηγόρου του παραδόθηκε το ίδιο βράδυ στην Αστυνομία, η οποία ύστερα από τις μαρτυρικές καταθέσεις που πήρε, συνέταξε δικογραφία εναντίον του για την πρόκληση σωματικών βλαβών. Η Εισαγγελέας, στην οποία οδηγήθηκε το Σάββατο το πρωί, του απέδωσε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της οπλοκατοχής και της οπλοχρησίας. Από την απόφαση του Ανακριτή και του Εισαγγελέα θα εξαρτηθεί εάν θα προφυλακιστεί.