Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήρια στα κερκυραϊκά νιάτα από τον «Κερκυραίων Δήμο»

Βαλκανικό Στίβου
05 Ιουλίου 2017 / 18:26

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τις προηγούμενες ημέρες σημειώθηκαν σημαντικές διεθνείς διακρίσεις για τα κερκυραϊκά νιάτα.

Συγκεκριμένα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Ε/Ν, που πραγματοποιήθηκε στο Πιτέστι (Ρουμανία, 1η και 2α Ιουλίου), κατέκτησαν οι κερκυραίοι πρωταθλητές Μαντζουρογιάννης και Νεράντζης την πρώτη θέση (χρυσό μετάλλιο) και οι Μονόπωλης και Δόση την τρίτη θέση (χάλκινο). Μάλιστα ο πρώτος εκ των πρωταθλητών μας (Μαντζουρογιάννης) έλαβε και το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Παράλληλα, η Κέρκυρα, ως κατεξοχήν μουσικός γεωπολιτισμικός χώρος, επιβεβαίωσε περίτρανα τη φήμη της αυτή, με άλλη μια διεθνή διάκριση της Παιδικής Χορωδίας Κέρκυρας, η οποία υπό την Διεύθυνση της χαρισματικής Χριστίνας Καλλιαρίδου κατέκτησε την πρώτη θέση στο Διαγωνιστικό Φεστιβάλ Βενετίας «Claudio Monteverdi» (29/6-2/7/2017), αποσπώντας δύο χρυσά βραβεία.

Θερμά συγχαρητήρια από τον «Κερκυραίων Δήμο»

Σε μια Κέρκυρα, που χαρακτηρίζεται από εγκατάλειψη, έλλειψη προγραμματισμού και οράματος, η νέα γενιά με την καθοδήγηση ικανών διοικητικών παραγόντων, προπονητών και μαέστρων, επιτυγχάνει χάρη στον υποδειγματικό συντονισμό και τη συλλειτουργία τους, κατακτώντας υψηλούς στόχους, που προβάλλουν διεθνώς την Κέρκυρα και την Ελλάδα. Η δημοτική παράταξη «Κερκυραίων Δήμος» δια της επικεφαλής της Μερόπης Υδραίου εκφράζει θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες προς τους διακριθέντες φορείς, στους γονείς που στηρίζουν αγόγγυστα και κυρίως στα νέα αυτά παιδιά μας, που ομορφαίνουν την απογοητευτική καθημερινότητά μας και χαρίζουν πραγματική ελπίδα στην κερκυραϊκή κοινωνία.