ΝΤ ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας: Μέχρι τις 25/03 η προσκόμιση των πρακτικών των αρχαιρεσιών με τους αντιπροσώπους

ΝΤ ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας: Μέχρι τις 25/03 η προσκόμιση των πρακτικών των αρχαιρεσιών με τους αντιπροσώπους

Η πρώτη πρόσκληση για την εκλογο-απολογιστική συνέλευση είναι στις 28/3/23. Σε περίπτωση μη απαρτίας επαναληπτική στις 4/4/23

24
Μαρτίου / 2023

 ΚΕΡΚΥΡΑ. Με ανακοίνωσή της, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΝΤ Κέρκυρας της ΑΔΕΔΥ καλεί τα πρωτοβάθμια σωματεία του Δημοσίου στο νομό, να προσκομίσουν μέχρι αύριο Σάββατο 25/3 τα πρακτικά των τελευταίων αρχαιρεσιών των σωματείων τους, με τους νόμιμους εκλεγμένους αντιπροσώπους στο Ν.Τ. Κέρκυρας της ΑΔΕΔΥ.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση που μπορούν να τα αποστείλουν είναι : [email protected]»  (με ηλεκτρονικό αρχείο ή και σε έντυπη μορφή σε φάκελο κατόπιν συνεννόησης).

Παράλληλα καλεί σε Εκλογο-απολογιστική Συνέλευση των εκλεγμένων αντιπροσώπων, των Πρωτοβάθμιων σωματείων της δύναμής μας στο νομό, με τα παρακάτω θέματα:
 
α)    Απολογισμός δράσης του Ν.Τ. Κέρκυρας της ΑΔΕΔΥ (2020-23).
β)    Εκλογή Εφορευτικής επιτροπής και καθορισμός ημερομηνίας της εκλογικής διαδικασίας για την εκλογή των μελών της νέας Ε.Γ. του τμήματος.
 
Η πρώτη πρόσκληση για την εκλογο-απολογιστική συνέλευση είναι στις 28/3/23 και ώρα 6:30 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας και σε περίπτωση μη απαρτίας επαναληπτική στις 4/4/23 την ίδια ώρα και στην ίδια αίθουσα).
 

Πληροφορίες στο τηλ.:  6974077233