Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Αθλητικός Σκοπευτικός Σύλλογος ΚΡΟΤΟΣ, έκοψε την πίτα του

ΚΡΟΤΟΣ
23 Ιανουαρίου 2023 / 11:36
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Στην εκδήλωση έγινε και η απονομή βραβείων στους αθλητές του Ομίλου οι οποίοι έλαβαν μέρος και διακρίθηκαν σε τουρνουά, την χρονιά που πέρασε

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την πίτα του έκοψε το πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου, ο  Αθλητικός Σκοπευτικός Σύλλογος ΚΡΟΤΟΣ στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου. Στην εκδήλωση έγινε και η απονομή βραβείων στους αθλητές του Ομίλου οι οποίοι έλαβαν μέρος και διακρίθηκαν σε τουρνουά, την χρονιά που πέρασε. 

Στην εκδήλωση παρουσία των αθλητών του, παρευρέθηκαν οι: Στέφανος Σωτ. Γκίκας, Αλέξανδρος Αυλωνίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης  Κέρκυρας, Κώστας Ζορμπάς, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Μελίτα Ανδριώτη, ο πρόεδρος  του Δημ. Συμβουλίου, Δημήτρης Μεταλληνός, οι αντιδήμαρχοι: Νίκος Καλόγερος, ο Χάρης Γιώτης, η Χρυσούλα Τόμπρου, ο Μίμης Κατέχης, ο Βασίλης Μελίδης, ο Αστ. Υποδιευθυντής Γιώργος Μπούσιας, ο Δ/ντας Σύμβουλος  της ΑΝΙΟΝ, Θεόδωρος Παπαβλασσόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Κέρκυρας  Σπύρος Παντελιός και πλήθος φίλων και μελών του Αθλητικού Σκοπευτικού Συλλόγου ΚΡΟΤΟΣ.








ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.