Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: «Άλωσε» τα Μέγαρα ο Αστέρας Πετριτή 2-0 τον Βύζαντα

Αστέρας Πετριτή
22 Ιανουαρίου 2023 / 15:21
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, ο Αστέρας Πετριτή εντυπωσιακός, άλωσε τα Μέγαρα αφού πέτυχε τεράστια νίκη επί του Βύζαντα

Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, ο Αστέρας Πετριτή εντυπωσιακός, άλωσε τα Μέγαρα αφού πέτυχε τεράστια νίκη επί του Βύζαντα με 2-0. Η Κερκυραϊκή ομάδα πήρε πολύ μεγάλη βαθμολογική ανάσα με την πρώτη εκτός έδρας νίκη απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, που εξ ίσου κυνηγάει τους βαθμούς στο ιδιαίτερο φετινό πρωτάθλημα.

Ο αγώνας ξεκίνησε στη 1μ.μ. για συγκοινωνιακούς λόγους, με τους παίκτες του Αστέρα να μπαίνουν αποφασισμένοι για το τρίποντο και παίζοντας με ψυχή και μυαλό σε όλη τη διάρκεια του ματς, πήραν την μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της ομάδας.

Ο μόνιμος σκόρερ του Αστέρα ο Γραμμένος στα 40΄ με εξαιρετική ατομική ενέργεια άνοιξε το σκορ, ενώ ο  Γκασίδης με φοβερό μακρινό σουτ στο 69΄ έκανε το 2-0.

Προσπάθησε ο Βύζας στο β΄ μέρος να σκοράρει και να διεκδικήσει κάτι, αλλά πολύ οργανωμένος μεσοαμυντικά ο Αστέρας δεν του το επέτρεψε.

Αστέρας Πετριτή (Ι. Σφακιανάκης): Πισιάνης, Κουρτελέσης, Μεντής, Πούλος, Γαρδικιώτης, Γεωργοπάλης, Γκασίδης, Λεμπογκό, Γραμμένος, Κουκουλέκης, Γεωργακόπουλος.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια